• شنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97010400545
  • خبرنگار : 71434

دادگاه عالی اسپانیا حکم بازداشت پوجدمون در سراسر اروپا را صادر کرد

دادگاه عالی اسپانیا حکم بازداشت پوجدمون در سراسر اروپا را صادر کرد

دادگاه عالی اسپانیا حکم بازداشت کارلس پوجدمون، رهبر سابق کاتالونیا و شماری از دستیارانش در پرونده همه پرسی استقلال این منطقه را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، این دادگاه پوجدمون را که در حال حاضر در فنلاند به سر می‌برد به "تحریک برای شورش از طریق عملیات جدایی طلبانه در کاتالونیا" متهم کرد. این حکم در تمام کشورهای اتحادیه اروپا قابل اجراست.

همچنین دادگاه عالی اسپانیا حکم‌های مشابهی را علیه پنج تن از سیاستمداران حامی جدایی کاتالونیا که پیشتر به بلژیک و اسکاتلند و سوئیس گریخته بودند، صادر کرد. این حکم‌ها علاوه بر حکم حبس پنج سیاستمدار دیگری است که در اسپانیا هستند و این حکم ها برای ممانعت از فرار احتمال این افراد از محاکمه صادر شده است .

پوجدمون اواخر اکتبر سال گذشته میلادی به بلژیک فرار کرد و روز پنجشنبه به فنلاند رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha