علی بختیاری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رویکرد دولت نسبت به احزاب و تشکل های سیاسی اظهار کرد: دولت نتوانسته است ارتباط مناسبی را با احزاب که به نوعی جزیی از حاکمیت هستند، برقرار کند.فراموش نکنیم عرصه ی سیاست ورزی تنها عرصه ی تخصصی است که توسط احزاب انجام میشود و دولت صرفا باید بتواند زمین بازی را برای این سیاست ورزان مهیا کند که اگر این زمینه سازی صورت نگیرد بی شک سیاست کشور دچار رکود و رخوت خواهد شد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب عملکرد فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی را کمتر از حدانتظار دانست و یادآور شد: فراکسیون امید از آغاز نیز نشان داد که توان کاشتن بذر امید در دل مردم را ندارد.هر چند به دلیل رد صلاحیت های گسترده ، اصلاح طلبان ناگزیر جریان را به سمت حداقل ها سوق داد، اما باز می توان امیدوار بود که این شروعی برای تشکیل فراکسیونی با چنین نامی است و قطعا اعضای آن هم نیازمند تجربه آموزی اند. با این حال در مجموع و در معنی فراکسیونی عملکرد موفقی نداشته اند.
وی ادامه داد: نمی خواهم با عینک تیره ی بدبینی به این مقوله نگاه کنم، اما نقطه ی قوتی در سیاست داخلی ندیده ام. تمام ارکان در سال جاری بیشتر در پی مناقشات سیاسی خارجی در عرصه ی بین الملل بودند و همین مشغولیت سبب شد تا یأس و ناامیدی جامعه را فرا بگیرد. به عبارتی مردم به این باور رسیده اند که رها شده اند و شاید دولت باید تلاشی مضاعف برای اعتماد سازی مجدد داشته باشد که اگر این مهم فراهم نشود بی گمان مردم دیگر دولت را در معنای کلی آن نخواهند پذیرفت و این قاعده به کلیت سیستم حاکمیتی و سیاسی ما مرتبط است.
بختیاری در پایان با بیان اینکه آزادی بیان در ایران مقوله ای تصریح شده در قانون اساسی است و پیگیری و مطالبه ی آن چیزی فراتر از قانون نیست، گفت: آنچه که مهم و قابل توجه است آزادی پس ازبیان است. هر چند منظور از این آزادی بیان انتقادات و یا نظرات مبتنی برقانون است. متاسفانه گاها آزادی بیان صرفا در نقد دولت پررنگ بوده و پیگردی را به دنبال نداشته است و حال آنکه این آزادی بیان در خصوص سایر ارگانها به این سادگی وجود ندارد پس در مقام مقایسه ما در بیان نقدها به دولتها همیشه آزاد بوده ایم اما این کفایت نمی کند.
انتهای پیام
نظرات