اورسلا پاپاندرئا که برای حضور در جام فجر به خوزستان سفر کرده است، در گفتگو با ایسنا درباره موضع فدراسیون جهانی وزنه برداری نسبت به اتفاقات دسته فوق سنگین مسابقات جهانی ۲۰۱۷ واینکه گفته می شود هیات ژوری در مورد بهداد سلیمی سخت گیری کرده است، بیان کرد: من این سوال را جواب نمی دهم چون داور نیستم و در هیات ژوری هم نبودم. آن زمان در سالن هم نبودم بنابراین نمی توانم جواب بدهم اما داوران و هیات ژوری مستقل هستند و فدراسیون جهانی نمی تواند روی نظر آنها حرفی بزند.
او ادامه داد: آنها همان قوانینی که یاد گرفته اند را اجرا می کنند و کارشان را انجام می دهند. گاهی اوقات هم تصمیم خوب می گیرند و گاهی اوقات تصمیم بد. من نباید در مورد تصمیم آنها که خوب بوده یا نه نظر بدهم. مطمئنا نظر ایرانی ها این است که تصمیم هیات ژوری بد بوده است و گرجستانی ها هم می گویند تصمیم خوبی بوده است ( باخنده). درکل بعضی اوقات پیش می آید که داوران تصمیم می گیرند که از نظر ما خوب نبوده و ورزشکار هم مدالش را از دست داده است اما هیچ کاری نتوانستیم در مورد آن انجام دهیم. آن ورزشکار هم باید در مسابقه بعدی تلاش کند. ما هم کاری نمی توانیم کنیم.
*جای زنان ایرانی در مسابقات بین المللی خالی است
نایب رییس فدراسوین جهانی وزنه برداری در پاسخ به این پرسش که دیدگاهش نسبت به راه اندازی فعالیت بانوان ایرانی در وزنه برداری چیست، گفت: این کار با تلاش فدراسیون ایران و تایید کمیته المپیک اتفاق افتاد. ما با آنها تبادل اطلاعات کرده و مسابقات دوستانه برگزار می کنیم. امیدوارم در آینده به تعدادی از مربیان خانم مجوز بدهیم و وزنه برداری بانوان را به سطح بالاتری برسانند. همچنین از نظر آموزشی هم به حد بالایی برسند و خودشان دیگر بتوانند مربیان حرفه ای تربیت کنند. علی مرادی به عنوان رییس فدراسیون ایران و من به عنوان رییس فدراسیون آمریکا و نایب رییس فدراسیون جهانی تلاش می کنیم مسابقاتی بین ایران و آمریکا برگزار کنیم تا از وزنه برداری زنان ایران حمایت داشته باشیم.
او ادامه داد: حس می کنم جای وزنه برداری زنان ایران در مسابقات بین المللی خالی است و ما دوست داریم آنها را در مسابقات بین المللی ببینیم.
*زنان ایرانی چند سال آینده مثل مردان مدال می گیرند
پاپاندرئا در مورد اینکه چقدر زمان می برد دختران ایرانی مانند مردان مدال جهان و المپیک بگیرند، تاکید کرد: وقتی یک نفر وزنه برداری را شروع می کند تا زمانی که بتواند مدال بگیرد ۱۳ سال زمان می برد و ۲۰-۲۲ سالگی می توانند مدال جوانان بگیرند. فکر می کنم چند سال آینده زنان ایرانی در مسابقات نوجوانان و جوانان مانند مردان مدال بگیرند و ۲ تا ۴ سال بعد از آن در مسابقات جهانی مدال می گیرند. البته زنان ایرانی پتانسیل زیادی دارند و استعدادهای زیادی در ایران می بینم.
*تکلیف تغییر اوزان ماه جون مشخص می شود
نایب رییس فدراسیون جهانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا فدراسیون جهانی تکلیف تغییر اوزان وزنه برداری را مشخص نکرده و این تغیییرات به چه صورت است، تصریح کرد: قضیه در ماه جون مشخص می شود. البته در آخر این ماه هم کمیسیون برنامه های ورزشی فدراسیون جهانی جلسه ای دارد. من هم نمی دانم چه چیزی اتفاق می افتد اما به نظرم تصمیم هوشمندانه ای خواهد بود. خبرهای غیررسمی را میشنویم اما من هم منتظر خبرهای رسمی هستم. امیدوارم در این جلسه که آخر ماه داریم اطلاعاتی کسب کنیم و بتوانیم آن را به دست کشورهای مختلف برسانیم چون تمام تیم ها منتظر این اطلاعات هستند تا برنامه هایشان را بچینند.
*افتخار می کنم مهمان ایران هستم
او در مورد کشور ایران گفت: ورزش به من کمک کرد تا دنیا را ببینم و در مورد مردم و فرهنگشان اطلاعات به دست بیاورم و فقط در ذهن بسته خودم زندگی نکنم. خیلی خوشحالم و افتخار میکنم که در ایران مهمان هستم تا بیشتر در مورد وزنهبرداری ایرانیها و فرهنگشان بدانم. من در اینجا یکی از بهترین مردمان دنیا را دیدم. اینجا چیزهای بسیار خوبی دیدم و هیجانزده شدم. همچنین سنتهای مردمی و عمیق این کشور را دیدم.
انتهای پیام
نظرات