• دوشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۰:۱۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96120502106
  • خبرنگار : 71070

وزیر بهداشت:

"بیمه سلامت" شرکت‌هایش را واگذار کند/ در حمایت‌های بیمه‌ای به "فقرا" ظلم می‌شود

"بیمه سلامت" شرکت‌هایش را واگذار کند/ در حمایت‌های بیمه‌ای به "فقرا" ظلم می‌شود

وزیر بهداشت با اشاره به "خلاء وجود سازمان رفاه اجتماعی" در کشور و لزوم ارایه تعریف دقیقی از "فقر" و "فقیر" جهت حمایت‌های عادلانه بیمه‌ای و درمانی از آنها، در عین حال بر لزوم قرار گرفتن "سازمان بیمه سلامت" در جایگاه واقعی خود تاکید کرد.

دکتر سیدحسن هاشمی در گفت وگو با ایسنا، درباره سازمان بیمه سلامت و اقدامات در جهت رفع چالش‌های این سازمان بیمه‌گر در حوزه سلامت گفت: باید تلاش کنیم که "بیمه سلامت" به جایگاه واقعی خود بازگردد و قاعدتا این موضوع زمان خواهد برد.

وی افزود: اولین کاری که این سازمان بیمه‌گر باید در سرلوحه برنامه‌هایش قرار دهد این است که تصدی‌گری نکند و بتواند شرکت‌هایی که دارد را سریعا و البته با ساز و کار قانونی و صرفه و صلاح، واگذار کند.

وزیر بهداشت ادامه داد: علاوه بر آن، مجموعه سازمان بیمه سلامت باید فنی شود. متاسفانه الان سازمان بیمه سلامت هم بیشتر یک دستگاه رسیدگی به اسناد است تا اینکه "بیمه" باشد. باید مجموعه مدیران و مسوولان آن از نظر دانش و مهارت، سواد و مهارت بیمه‌ای داشته باشند؛ این سازمان اکنون هم از این نیروها برخوردار است اما باید تقویت شود.

وی در پاسخ به این سوال که منطقی است از حدود 40 میلیون بیمه شده این سازمان بیش از 32 میلیون نفر به صورت رایگان بیمه باشند؟ گفت: فکر می‌کنم پاسخِ این سوال در بیمه نیست؛ آنجایی است که ما سازمانی برای رفاه اجتماعی نداریم. متاسفانه هنوز در کشور نمی‌دانیم دقیقا تعریف فقر چیست و فقیر کیست، به چه کسی باید صد در صد کمک کرد و به چه کسی 50 و به دیگری 80 درصد. به عبارتی کسی که وسعش به اداره زندگی‌اش نمی‌رسد، کیست؟ تا این افراد شناسه‌دار شوند و بتوان از آن‌ها حمایت کرد. بر همین اساس بدون قاعده از همه حمایت می‌کنیم و توانگرانی هم که نباید بهره‌مند شوند، اما تحت این حمایت‌ها قرار می‌گیرند. طبیعی است که این عادلانه نیست و در حمایت بیمه‌ای‌مان هم به عده‌ای که واقعا ندار و فقیرند و باید کمک بیشتری شوند، ظلم می‌شود؛ چراکه منابع‌مان ضعیف است.

وزیر بهداشت در پایان گفت: موضوع مالیات دردناک‌تر از قضیه رفاه اجتماعی است و در آن هم متاسفانه می‌بینیم که خطا زیاد و بی‌عدالتی فراوان است و باید اصلاح شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha