• شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96120502061
  • خبرنگار : 71498

درحاشیه نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر

تفاهم‌نامه فاینانس ۷۰ میلیون دلاری ۵۰ مگاوات نیروگاه‌ خورشیدی امضا شد

تفاهم‌نامه فاینانس ۷۰ میلیون دلاری ۵۰ مگاوات نیروگاه‌ خورشیدی امضا شد

درحاشیه نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای برای ایجاد ظرفیت نیروگاه خورشیدی معادل ۵۰ مگاوات به ارزش ۷۰ میلیون دلار به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، براساس این قرارداد که بین دو شرکت خصوصی و یک بانک به امضا رسیده، ظرفیت ایجاد ۵۰ مگاوات به ارزش ۷۰ میلیون دلار با پشتیبانی پست بانک فراهم شده است.

عضو سندیکای صنعت برق با اشاره به امضای این تفاهم‌نامه سه‌جانبه در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون تمام شرکت‌هایی که مجری احداث نیروگاه‌های خورشیدی بوده‌اند پول خود را به صورت نقد یا قسطی از مشتری دریافت می‌کردند و در ازای آن خدمات ارائه می‌دادند، اما با توجه به این‌که بحث نیروگاه‌های تجدیدپذیر باید در کل کشور توسعه پیدا کند به دنبال راهکارهایی برای گسترش این انرژی بودیم و در همین راستا اولین و بزرگ‌ترین تفاهم‌نامه با پست بانک منعقد شده است.

به گفته مصطفی آزاد، این تفاهم‌نامه بدین منظور بوده تا تمام مشتریانی که معرفی می‌شوند بتوانند از تمام تسهیلات به صورت پنج‌ساله استفاده کنند، به عبارت دیگر متقاضیان نه تنها نباید سرمایه‌ای را بیاورند، بلکه اقساط آنها از محل درآمدی که وزارت نیرو برای آنها در نظر گرفته کسر می‌شود.

این عضو سندیکای صنعت برق با بیان این‌که براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار شده که این پروژه در فاز اول برای ۵۰ مگاوات اجرایی شود، گفت: علی‌رغم این‌که این پروسه از پنجم مردادماه سال ۱۳۹۵ استارت خورده است، اکنون می‌توانیم شاهد اثرات مثبت آن باشیم.

آزاد ادامه داد: در کل ۸۵۰ میلیون دلار تامین مالی پروژه در نظر گرفته شده که در فاز اول قرار شده ۷۰ میلیون دلار اجرایی شود و امیدواریم در فاز دوم بتوانیم اقدامات گسترده‌تری را در این حوزه انجام دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که شروع فعالیت از چه زمانی استارت می‌خورد، اظهار کرد: در حال حاضر برای ۵۵۰ نیروگاه کوچک قرارداد داریم که می‌توانیم در سریع‌ترین زمان ممکن وارد مرحله اجرا شویم، اما به لحاظ ظرفیت باید گفت که می‌توانیم ماهانه ۲۵۰۰ نیروگاه خانگی ایجاد کنیم.

براساس این تفاهم‌نامه، شرکت مدیریت پروژه نیروگاه‌های سولار، مجری طرح و شرکت سولار صنعت فیروزه تامین‌کننده تجهیزات این طرح خواهند بود و در واقع این اولین بار است که شرکت‌های خصوصی برای توسعه تجدیدپذیرها با بانک به تفاهم رسیده‌اند که با توجه به شرایط فعلی تجدیدپذیرها در کشور گام مهمی محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha