• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96113017480
  • خبرنگار : 71511

مطهری: احتمالا سه‌شنبه طرح سوال از رئیس جمهور کلید بخورد

مطهری: احتمالا سه‌شنبه طرح سوال از رئیس جمهور کلید بخورد

نایب رئیس دوم مجلس گفت: اگر تا سه شنبه آینده نمایندگان مصر به سوال از رئیس جمهور باشند این طرح کلید خواهد خورد.

به گزارش ایسنا، علی مطهری در حاشیه مراسم ختم محمد توکلی در رابطه با جلسه‌ای که در دفترش در رابطه با سوال از رئیس جمهور برگزار شد اظهار کرد: این جلسه به نوعی برای ایجاد هماهنگی بین امضا کنندگان بود.

وی سپس با اشاره به جلسه‌ای که در کمیسیون اقتصادی تشکیل شد و نمایندگان دولت در آن به سوالاتی پاسخ دادند گفت: نمایندگان حاضر در آن جلسه موضوعاتی را مطرح کردند تا در نهایت امضا کنندگان تصمیم بگیرند که به امضای خود بابت سوال از رئیس جمهور باقی بمانند با خیر.

مطهری افزود: اگر تا سه‌شنبه آینده امضا کنندگان مصر به سوال از رئیس جمهور باشند و تعدادشان بالای ۷۳ نفر باشد رئیس جمهور تا یک ماه فرصت دارد به صحن علنی مجلس بیاید و پاسخگوی سوالات باشد. اگر امضاها در حد نصاب باشد احتمال دارد روز سه‌شنبه آینده طرح سوال از رئیس جمهور کلید بخورد.

وی با اشاره به استیضاح وزیر راه و کار گفت: این روزها مجلس مشغول رسیدگی به بودجه است و فرصت برای این استیضاح‌ها نیست، امضاهایی برای این موضوعات جمع شده که باید روال خود را طی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha