• جمعه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96112715134
  • خبرنگار : 71282

رییس مرکز آموزش عالی تعاون:

فرهنگ کار گروهی باید از پایه ابتدایی به دانش آموزان یاد داده شود

فرهنگ کار گروهی باید از پایه ابتدایی به دانش آموزان یاد داده شود

به اعتقاد رییس مرکز آموزش عالی تعاون، برای نهادینه کردن فرهنگ تعاون و همیاری باید گفتمان تعاون و فرهنگ کار گروهی از پایه ابتدایی به دانش آموزان انتقال یابد و نسلی تربیت شود که ایران را با کار جمعی به توسعه برساند.

رضا محمودی درخش در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از الزاماتی که بخش تعاون دارد توجه به فرهنگسازی است و باید در این زمینه به همه  گروههای سنی به ویژه کودکان و نوجوانان توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به نقش موثر مدارس تعاونی در شکل گیری روحیه همکاری و مشارکت جمعی، گفت: تفکر انتزاعی در نوجوانان در سن ۱۲ سالگی شکل می‌گیرد و فرهنگسازی بعد از آن دیر است؛ لذا باید قبل از این سن شروع به فرهنگسازی کنیم تا نتایج ملموس آن دیده شود.

به گفته محمودی، توجه به مدارس تعاونی به ویژه در پایه مهدکودک‌ها و ابتدایی و توجه به بازی‌های گروهی می‌تواند در نهادینه کردن فرهنگ تعاون و همیاری در کودکان موثر باشد.

رییس مرکز آموزش عالی تعاون تهران ادامه داد: مدارس تعاونی که خود به شکل تعاونی اداره شوند و معلمان هم در اداره مدرسه مشارکت داشته باشند از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چون چنین مجموعه‌ای می‌تواند انتقال را نسل به نسل انجام دهد و حتی دروسی را در کنار برنامه‌های رسمی آموزش و پرورش طراحی کند؛ مثل کارهای گروهی در دروس ریاضی و علوم و کارگاههای فنی که مهارتی باشند و مهارتها را انتقال دهند.

وی متذکر شد: دروسی که در مدارس تعاونی ارائه می‌شود با سایر مدارس فرق نمی‌کند ولی اگر می‌خواهیم تحولی در بخش فرهنگ جمعی ایجاد شود باید یک سری دروس اختیاری را با همکاری آموزش و پرورش طراحی و ارائه کنیم که یکی از آنها می‌تواند کار گروهی مبتنی بر مهارت باشد که در مهارتهای مختلف، فرهنگ کار گروهی را وارد کنیم.

رییس اداره مطالعات بهره‌وری وزارت تعاون، گفت: در کتاب علوم اجتماعی سال هفتم، درسی به نام تعاون گنجانده و بسیار آکادمیک بیان شده است ولی معتقدم باید دروس تعاونی را به مهدکودک‌ها و مقطع ابتدایی ببریم و از ابتدا به کودکان آموزش بدهیم تا با کارگروهی آشنا و فرهنگ تعاون در آنها نهادینه شود و نسل آینده به گونه‌ای تربیت شود که از کار جمعی نتایج بهتری بگیرد و به کشور خدمت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha