• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96111508627
  • خبرنگار : 71591

عمان ایر نخستین بوئینگ ۷۳۷ مکس را تحویل گرفت

عمان ایر نخستین بوئینگ ۷۳۷ مکس را تحویل گرفت

شرکت هواپیمایی عمان ایر نخستین هواپیمای مدل ۷۳۷ MAX که از بوئینگ خریداری کرده بود را تحویل گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت گلف نیوز، بوئینگ ۷۳۷ مکس (Boeing ۷۳۷ MAX) یک هواپیمای ساخت غول هواپیماسازی بوئینگ در کشور ایالات متحده آمریکا است. بوئینگ ۷۳۷ مکس چهارمین نسل از هواپیماهای سری ۷۳۷ بوئینگ است که برجسته ترین تغییر این هواپیما نسبت به نسل های پیشین خود، استفاده از موتورهای جدید LEAP-B۱ به منظور بهینه سازی و کاهش یک درصدی سوخت است که با در نظر گرفتن طرح جدید بال های موسوم به winglet آن، می تواند مسافت های طولانی تری را بپیماید. طبق ادعای بوئینگ، هزینه‌های عملیاتی هواپیمای مدل ۷۳۷ مکس نسبت به رقیب اصلی خود ایرباس ۳۲۰ نئو هشت درصد کمتر است.

حالا شرکت هواپیمایی عمان ایر با تحویل نخستین هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس و افزودن آن به ناوگان حمل و نقل هوایی خود تصمیم گرفته است تحولات جدیدی را در خطوط هوایی و کیفیت ایرلاین خود ایجاد کند تا مسافران و مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کرده و از آن طرف هم در مصرف بهینه سوخت و کاهش هزینه ها کمک به سزایی به صنعت هوانوردی و بودجه های اقتصادی خود و کشورش کند.

عمان ایر که تاکنون از داشتن تعداد زیادی هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ بهره مند بوده است، حالا با اضافه کردن مدل جدید مکس می تواند خدمات بهینه و بهتری نسبت به قبل را به مسافرانش عرضه و ارائه کند.

ایرلاین عمان ایر (الطیران العمانی) شرکت هواپیمایی ملی کشور عمان است که درفرودگاه بین‌المللی شهر مسقط مستقر شده است. عمان ایر در اکتبر سال ۲۰۱۵ میلادی یعنی حدود دو سال و نیم پیش سفارش ساخت ۲۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس را به این غول هواپیماسازی آمریکایی داده بود. هم اکنون با تحویل نخستین هواپیمای مدل مکس بوئینگ، انتظار می رود بقیه آنها نیز به زودی تحویل این ایرلاین عربی داده خواهند شد.

گزارش های حاکی از آن است که عمان ایر با بوئینگ به توافقی دست یافته است که می خواهد در آینده ای نزدیک ۱۰ فروند هواپیمای دیگر را هم از همین مدل به شرکت سازنده آن سفارش بدهد.

عمان ایر در ماه مارس ۲۰۱۰ توانست اولین شرکت هواپیمایی جهان باشد که خدمات تلفن همراه و اینترنت وای‌فای را بصورت همزمان در حین پرواز ارائه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha