دکتر سیدحبیب الله موسویبهار در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود شیوع سریع بیماری آنفلوانزا خوشبختانه درصد کمی از افراد بستری میشوند و هیچ مورد حادثه فوتی به این علت نداشتیم.
وی با تأکید بر اینکه افراد بیشتر به صورت سر پایی مداوا میشوند، تصریح کرد: واکسن آنفلوانزا به اندازه کافی وجود داشته و جوابگو است.
موسویبهار با بیان اینکه شیوع این بیماری در همه شهرستانهای استان همدان یکسان است، افزود: والدین سرماخوردگی کودکان را جدی بگیرند و برای جلوگیری از شیوع بیشتر آن مانع مدرسه رفتن آنها شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان توصیه کرد: افراد موارد بهداشتی را رعایت کرده و پوشش کافی در این فصل را داشته باشند و از تماس با افراد مشکوک خودداری کنند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در اینباره به خبرنگار ایسنا گفت: خوشبختانه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته موارد شدیدی از آنفلوانزای انسانی که منجر به فوت شود، در استان نداشتهایم.
دکتر جلالالدین امیری خاطرنشان کرد: هر ساله با توجه به تجمعات انسانی همچون ایام عاشورا و راهپیمایی عظیم اربعین و همچنین در سالجاری با رخ دادن زلزله مناطق غربی کشور، زمینههای لازم برای شیوع بیماری آنفلوانزا در کشور فراهم میشود.
وی از افزایش میزان مراکز رصد بیماری آنفلوانزا خبر داد و تصریح کرد: فعالان عرصه سلامت حساسیت بیشتری در زمینه این بیماری دارند.
امیری با اشاره به اینکه خوشبختانه امسال وضعیت این بیماری نسبت به سالهای گذشته بهتر است، افزود: تغییرات رخ داده در سالجاری قابلانکار نیست که البته صداوسیما نیز تأثیر بسزایی داشته به طوریکه میتوان گفت شرایط نزدیک به ایدهآل است.
وی درباره علائم آنفلوانزای انسانی با بیان اینکه تب، سرفه همراه با خستگی و درد عضلات از علائم اولیه این بیماری است، یادآور شد: در فاز ثانویه این بیماری مرحله حملهای رخ میدهد به طوریکه بیمار سرفههایش شدید شده و به سرفههایی خلطدار تبدیل میشود.
انتهای پیام
نظرات