• پنجشنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96110502751
  • خبرنگار : 71475

۱۲ سال بعد از مرگش روایتی جدید از صدام خبر ساز شد

۱۲ سال بعد از مرگش روایتی جدید از صدام خبر ساز شد

سایت آمازون، شرکت تجارت الکترونیک آمریکایی که به عنوان فروشگاه آنلاین کتاب اقدام به فروش کتاب‌های مختلف می‌کند، این بار رمان جدیدی را عرضه کرده که به قلم صدام است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، این طور گفته شده، که این داستان عاشقانه را "صدام"، دیکتاتور معدوم عراق در سال ۲۰۰۰ میلادی یعنی ۱۸ سال پیش نوشته است و در سایت "آمازون" نسخه انگلیسی آن تحت عنوان "زبیبه و ملک" عرضه شده و شامل چهار داستان و روایت مختلف است که به صدام نسبت داده شده است.  

این رمان منتسب به صدام مشتمل بر ۱۶۰ صفحه است.

کتاب یک داستان عاشقانه غیرواقعی را حکایت می‌کند که هزاران سال پیش بین یک پادشاه عراقی که نمادش خود صدام است و یک دختر روستایی به نام "زبیبه" اتفاق افتاده است.

داستان مربوط به دیدارهای شبانه دختر و رفت‌وآمدهای شبانه‌ او به کاخ پادشاه است که ساعت‌ها آن دو درباره دین، عشق،‌ قومیت‌گرایی و اراده ملت‌ها صحبت می‌کردند. زبیبه که ظاهرا نمادی از ملت عراق است نهایتا با این مرد ظالم ازدواج می‌کند.

این کتاب عاشقانه از مرد ظالمی که سال‌ها با مشت آهنین بر عراق حکم راند تا اینکه در صبح عید قربان ۳۰ دسامبر ۲۰۰۶ اعدام شد تقریبا غیرمنتظره به نظر می‌رسد؛ مردی که براساس حکمی که در حقش صادر شد به جرائم ضد بشری محکوم شد.

طبعا این داستان عاشقانه به زبان عربی نوشته شده اما تاجری آمریکایی خواستار ترجمه آن به انگلیسی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha