• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96102714590
  • خبرنگار : 71263

ترمز صعود نفت کشیده شد

ترمز صعود نفت کشیده شد

قیمت نفت همزمان با هشدار تحلیلگران نسبت به احتمال ریزش قیمت‌ها به دنبال رشد بیش از ۱۳ درصدی که طی یک ماه اخیر داشته‌اند، روز چهارشنبه با کاهش روبه‌رو شد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت که اوایل روز به ۶۹.۳۷ دلار رسیده بود، به ۶۹.۰۷ دلار در هر بشکه کاهش یافت که ۱۸ سنت کمتر از قیمت نهایی روز گذشته بود.

برنت روز دوشنبه به ۷۰.۳۷ دلار در هر بشکه صعود کرده بود که بالاترین قیمت از دسامبر سال ۲۰۱۴ بود که افت سه ساله قیمت نفت آغاز شد.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با پنج سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز گذشته، ۶۳.۶۸ دلار در هر بشکه بود. قیمت پایه نفت آمریکا روز سه‌شنبه به ۶۴.۸۹ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت از دسامبر سال ۲۰۱۴ بود.

نوربت روئکر، مدیر تحقیقات کالا در بانک سوئیسی جولیوس بائر در این باره گفت: تصحیح قیمت بایستی اتفاق بیفتد، زیرا انتظارات صندوق‌های پوشش ریسک از افزایش قیمت‌ها به سطح بسیار بالایی رسیده است. این در حالی است که عوامل ریسک سیاسی مانند تنش‌ها در قطر و تحولات عراق که به افزایش قیمت برنت کمک کرده بودند،اختلالات عرضه قابل توجهی را ایجاد نکردند.

طبق آمار کمیسیون معاملات آتی کالای آمریکا، مدیران سرمایه قراردادهای خرید در بازار معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت و برنت را به رکورد بالایی رسانده‌اند.

به گفته وانگ تائو، تحلیلگر کالای تامسون رویترز اظهار کرد: بر اساس سیگنال‌های نمودارهای فنی، نفت برنت ممکن است به حدود ۶۸.۵۰ دلار عقب‌نشینی کند.

با وجود کاهش قیمت‌ها در روز جاری، بازار نفت در مجموع تحت تاثیر محدود شدن عرضه و تقاضای جهانی قوی به خوبی پشتیبانی شده است. عوامل مثبت عرضه و تقاضا کمک کردند قیمت‌های پایه حدود ۱۳ درصد از اوایل دسامبر تاکنون افزایش پیدا کنند.

بر اساس گزارش رویترز، کشورهای عضو اوپک و روسیه با هدف حذف عرضه مازاد و حمایت از قیمت‌ها محدود کردن عرضه را در ژانویه سال میلادی گذشته آغاز کردند و قرار است تا پایان سال ۲۰۱۸ به این کاهش تولید ادامه دهند، اما محدودیت‌های تولید آنها با رشد مطلوب تقاضا همزمان شده است.

اما عامل بزرگی که مانع رشد بیشتر قیمت‌های نفت در سال ۲۰۱۷ شد، افزایش تولید آمریکا بوده که به دلیل سرمای شدید در آمریکای شمالی و تعطیلی برخی از تاسیسات به طور موقتی با کاهش روبه‌رو شده است و برخلاف آنچه که انتظار می‌رفت ماه جاری به ۱۰ میلیون بشکه در روز صعود کند، از ۹.۸ میلیون بشکه در روز در دسامبر به ۹.۵ میلیون بشکه در روز در حال حاضر کاهش یافته است.

با این وجود اکثر تحلیلگران انتظار دارند تولید آمریکا به زودی به بیش از ۱۰ میلیون بشکه در روز صعود کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha