به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، بازخانه ای اظهارکرد: عموما عدم تحرک، استفاده از فست فودها و غذاهای سرخ کردنی و مصرف مقادیر زیاد شکر و روغن مهمترین عوامل چاقی به شمار میآیند.
وی ادامه داد: طبق مطالعات سال گذشته 60 درصد جمعیت18 سال به بالا در کشور و به تبع آن در استان مبتلا به چاقی هستند،14 درصد کودکان 15 تا 23 ماهه در معرض و 20درصد نوجوانان 7 تا 18 سال کشور نیز دچار چاقی شکم بودند.
بازخانه ای عنوان کرد:کارگاه های آموزشی تغذیه ویژه کارکنان ادارات مختلف در شهرستان بجنورد به منظور پیشگیری از چاقی و عوارض برگزارمیشود.
انتهای پیام
نظرات