• یکشنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 96102412419
  • منبع : نمایندگی اردبیل

پروازهای خارجی فرودگاه اردبیل همچنان در حد شعار

پروازهای خارجی فرودگاه اردبیل همچنان در حد شعار

ایسنا/اردبیل به رغم اینکه مسئولان استان اردبیل در سال‌های اخیر شعار برقراری پروازهای خارجی را ‌دادند، اما هیچگونه اقدامی عملی برای دایر شدن این پروازها انجام نشده است.

‌به گزارش ایسنا، ‌فرودگاه اردبیل که فعالیت آن با ضعف و کاستی‌ها و فرازونشیب‌هایی روبروست در سال‌های اخیر از نمایندگان مجلس گرفته تا مسئولان ارشد استان و مدیر کل فرودگاه‌های استان اردبیل همواره برای خوشایند مردم و مسافران طرح‌های جذابی را در برقراری پروازهای خارجی حداقل با کشورهای همسایه مطرح کردند که هیچوقت رنگ واقعیت به خود نگرفته است.

در چند سال اخیر بحث داغ دایر شدن پروازهای خارجی به مقصد باکو، استانبول، نجف اشرف، کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی پروازها به مقصد مناطق آزاد و اشتغالزا نظیر عسلویه و کیش از طریق فرودگاه اردبیل مطرح شده اما نه تنها این پروازها برقرار نشده بلکه شاهد کاهش پروازها به مقصد تک مسیر اردبیل – تهران بودیم.

برای جویا شدن از آخرین وضعیت پروازهای خارجی فرودگاه اردبیل پای صحبت‌های مدیر کل فرودگاه‌های استان اردبیل نشستیم که در این باب اظهار کرد: واقعیت این است که دایر کردن پروازهای خارجی نیازمند سرمایه‌گذاری است که در استان اردبیل این سرمایه‌گذاری بسیار ضعیف است.

میرفخرالدین هاشمی خاطرنشان کرد: در دایر کردم این پروازها هواپیماهای چارتری نیاز است که هیچ سرمایه‌گذاری حاضر به این کار نبوده و شرایط ریسک‌پذیری نیز بسیار پائین است به طوری که حتی کار دسته‌جمعی و مشارکتی نیز در این استان ضعیف به نظر می‌رسد.

وی افزود: در این سه و نیم سال با رایزنی‌های مختلف سعی کردیم تا پروازهای خارجی را به صورت یک کار مشارکتی دایر کنیم که به رغم برگزاری جلسات مختلف به دلیل ضعف بنیه اقتصادی استان در این کار نتیجه نگرفته‌ایم.

مدیر کل فرودگاه‌های استان اردبیل از تلاش برای برقراری پرواز در مسیر اردبیل به باکو و استانبول تا عید امسال خبر داد و گفت: شرکت سرمایه‌گذاری در این زمینه اعلام آمادگی کرده به طوری که 70 درصد کار در برقراری پرواز اردبیل – استانبول انجام شده که امیدواریم تا عید این پرواز دایر شود.

هاشمی در مورد پرواز اردبیل – باکو نیز بیان کرد: به دلیل عوارض بالا و هزینه مازادی که کشور مقابل از مسافران دریافت می‌کند، چندان رغبت و استقبالی از پروازهای باکو اتفاق نمی‌افتد و برقراری پرواز اردبیل – باکو با این شرایط ضعیف به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: همانطوری که دو سال قبل ما تصمیم گرفتیم تا پرواز خارجی دایر کنیم هم اکنون نیز بر این باوریم که هر ماه می‌توان چندین پرواز خارجی را دایر کرد چرا که 5 تا 6 هزار نفر هم اکنون از استان‌های دیگر به مقصد استانبول پرواز می‌کنند.

عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه از لحاظ تامین مسافر با برقراری پروازهای خارجی مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: در مورد دایر کردن پرواز بین اردبیل و عسلویه به دلیل کنار کشیدن شرکت هواپیمائی از برقراری این پرواز به دلیل ضرردهی در چندماهی که پرواز دایر بوده ما موضوع را از طریق شرکت‌های دیگر رصد می‌کنیم.

با این اوصاف و به رغم مشکلاتی که فرودگاه بین‌المللی اردبیل در دایر کردن پروازهای داخلی و خارجی دارد، به نظر می‌رسد راه‌اندازی یک شرکت هوایی به نام سبلان ایر از طرف سرمایه‌گذاران این استان می‌تواند روزنه امیدی را برای فعال کردن پروازهای داخلی و خارجی از طریق فرودگاه اردبیل فراهم آورد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha