• سه‌شنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96101206211
  • خبرنگار : 71516

سه خطر مهم برای رژیم صهیونیستی در ۲۰۱۸

سه خطر مهم برای رژیم صهیونیستی در ۲۰۱۸

مرکز پژوهش‌های امنیت قومی رژیم صهیونیستی ارزیابی استراتژیکی را از خطراتی که این رژیم در سال جدید میلادی با آن مواجه است، انجام داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، مرکز پژوهش‌های امنیت قومی اسرائیل در این ارزیابی تأکید دارد که خطر جنگ علیه جبهه شمالی اسرائیل علیه سه قدرت اصلی شامل ایران، حزب الله و دولت سوریه جزو نخستین تهدیدات است. ایران نیروی نظامی در خاک سوریه دارد.

براساس این ارزیابی، وقوع جنگ با حماس در نوار غزه دومین تهدید بزرگ علیه اسرائیل است و احتمالا به دلایلی مربوط به وخامت اوضاع امنیتی در نوار غزه یا سختی‌هایی در اجرای توافق آشتی و تنش درباره مساله قدس و بحران اقتصادی رخ بدهد.

اما تهدید سوم درباره داعش است که به رغم شکست در عراق و سوریه به مرزها با اسرائیل نزدیک شده است.

این ارزیابی نشان داد که داعش فعالیت‌هایش را به جنوب سوریه در مرز با جولان و سینا منتقل کرده است و حضور داعش در این دو منطقه برای اسرائیل خطر محسوب می‌شود.

این مرکز به رکود در روند مذاکرات فلسطین و اسرائیل اشاره و تأکید کرد که اسرائیل در ایجاد "واقعیت امنیتی نسبتا مناسب" موفق بوده است.

این مرکز در کنار ارائه این تهدیدات پیشنهاداتی نیز برای مقابله با آن ارائه کرده است. درباره ایران در شمال در این گزارش تأکید شده که اسرائیل مجبور است در درازمدت از طریق ادغام فعالیت‌های نظامی و استراتژیک و تعامل با دشمنان از یکسو و روسیه از سوی دیگر مقابله کند. اسرائیل برگ برنده مهمی دارد که در قدرتش برای برهم زدن ثبات اوضاع در سوریه نهفته است.

کارشناسان این مرکز معتقدند که اسرائیل باید تفاهم‌های رسمی با آمریکا و استراتژی مشترک در قبال تهدیدات ایران در خاورمیانه را روشن کند. این استراتژی بر سه هدف استوار است: ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و مقابله با فعالیت‌های ایران برای برهم زدن ثبات منطقه و ممانعت از تقویت قدرت ارتش ایران.

درباره پرونده فلسطین، کارشناسان این مرکز پیشنهاد می‌دهند که از قدرت اسرائیل و آمادگی کشورهای عربی برای ایفای نقش در روند سیاسی و همبستگی رئیس‌جمهوری آمریکا با اسرائیل برای رسیدن به توافق صلح تاریخی با فلسطینی‌ها بهره‌برداری شود.

عاموس یدلین، رئیس این مرکز روز دوشنبه این ارزیابی استراتژیک را به روون ریولین، رئیس اسرائیل ارائه کرد. ریولین تأکید کرد که براساس این ارزیابی باید بار دیگر برای ازسرگیری روند سیاسی با فلسطینی‌ها و شکست رکود در این روند تلاش کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha