به گزارش خبرنگاران ایسنا از شهرهای مختلف کشور، ویژگی مشترک اکثر این تجمعها حضور تعدادی اندک به عنوان هسته اصلی تجمع و برخورد معقول نیروی انتظامی با تجمعکنندگان بوده است.
عصر امروز در کلانشهر کرج در مناطقی همچون میدان حصارک و فلکه اول گوهردشت تجمعهای پراکندهای با شعار علیه مسوولان کشور انجام شد. نیروی انتظامی نیز در میان جمعیت حضور و سعی داشت جمعیت را متفرق کند.
خیرالله ترخاتی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز در همین ارتباط به خبرنگار ایسنا گفت: این تجمعات غیرقانونی است و مجوزی ندارد؛ بنابراین از مردم میخواهیم به آن ورود نکنند.
ترخانی در پاسخ به اینکه آیا فردی در این تجمعات بازداشت شده است یا خیر؟ افزود: هیچ کس بازداشت نشده است.
وی در ادامه با بیان این مطلب که خوشبختانه به اموال عمومی و شخصی آسیبی وارد نشده و هیچ کس نیز صدمه ندیده است، تاکید کرد: مردم نباید تحت تاثیر رسانههای بیگانه قرار گیرند.
ترخانی گفت: به مردم توصیه میشود از شرکت در این تجمعات غیرقانونی خودداری کنند.
در شهر شیراز نیز چند ده نفر در خیابان ملاصدرا و میدان نمازی تجمع کردند.تجمع کنندگان شعارهایی که بیشتر سیاسی بود سر دادند.
در تجمع خیابان نادری اهواز نیز تعدادی برای دومین شب متوالی به دلیل آنچه اعتراض به وضعیت اقتصادی میخواندند به خیابان آمدند.
در بندرعباس نیز برخی با تجمع در میدان شهربانی این شهر سبب اختلال در رفت و آمد شهروندان و وسایل نقلیه شدند. این جمع که برخی از میان آنها به صورت خود ماسک زده بودند، حوالی ساعت ۱۷.۳۰ امروز با تجمع در نوار ساحلی حدفاصل مجتمع ستاره جنوب تا میدان شهربانی بندرعباس، تردد در این منطقه را مختل کردند و بیشتر شعارهایی برای تحریک اکثریت جمعیت حاضر که در حاشیه خیابان نظاره گر آنها بودند، سر میدادند.
طبق مشاهدات خبرنگار ایسنا در این تجمع درگیری بین ماموران نیروی انتظامی مستقر در محل و تجمع کنندگان رخ نداد.
در کرمان نیز تعدادی از افراد در میدان کوثر تجمع کردند، براساس مشاهدات خبرنگار ایسنا اکثر افراد حاضر در این میدان برای تماشا آمده بودند و تعداد هسته مرکزی افرادی که شعار میدادند بسیار کم بود.
همچنین در اردبیل نیز تجمعهای پراکندهای در میادین اصلی این شهر در اعتراض به اوضاع اقتصادی انجام شد. در این تجمعات که بدون مجوز قانونی از سوی استانداری و فرمانداری برگزار شد افراد معترض شعارهایی در مورد گرانی سر میدادند. این تجمع سبب اختلال در رفت و آمد روزانه مردم شده بود. در این تجمع تعدادی از شرکتکنندگان با حمل پلاکاردهایی از مسئولان خواستند تا به خاطر پائین آمدن قدرت خرید مردم، گرانیها را مهار کنند. تعدادی از این شرکتکنندگان نیز شعار اشتغال – اشتغال سر داده و از دولت میخواستند تا به وعده انتخاباتی خود در ایجاد اشتغال و بهبود فضای کسب و کار عمل کند.
همچنین در همدان عدهای با تجمع در میدان آرامگاه بوعلی شعارهایی علیه برخی مسئولان سر میدادند؛ که پلیس برای جلوگیری از خسارتهای احتمالی، از طلافروشیهای واقع در خیابان شریعتی درخواست کرد مغازههای خود را تعطیل کنند.
در اراک نیز تعدادی با تجمع در خیابان شهید بهشتی این شهر، شعارهایی سر میدادند. البته ماموران نیروی انتظامی در طول مسیر برای کنترل اوضاع حضور داشتند. صاحبان تعداد زیادی از مغازهها و مراکز خرید در مسیر تجمع این افراد مجبور به بستن مغازههای خود شدند.
از سوی دیگر تعدادی از جوانان با بستن بلندگو بر روی یک وانت اقدام به سر دادن شعار الله اکبر کرده و از مردم میخواستند که از اقداماتی که موجبات سوء استفاده دشمنان را فراهم کرده و توهین به شهداست خودداری کنند.
در مازندران در شهرهای بهشهر، آمل و تنکابن تجمعاتی صورت گرفت که در تجمعات بهشهر و تنکابن جمعیت تنها به 50 تا 70 نفر میرسید که با حضور نیروی انتظامی متفرق شدند.
همزمان در آمل مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی در امامزاده ابراهیم(ع) برگزار شد که پس از پایان مراسم، امام جمعه در این میدان سخنرانی کرد. اما برخی تجمع کنندگان همزمان با سخنرانی امام جمعه به سمت دیگر میدان حرکت کرده و شعار دادند.
در سمنان نیز تعدادی با تجمع در میدان سعدی، شعارهایی سر دادند. نیروهای انتظامی با حضور در این میدان میکوشیدند تجمع کنندگان را متفرق کنند.
در زنجان نیز در مجموع حدود 200 نفر در تجمعی شرکت کرده و شعارهایی در خصوص رفع گرانی سر دادند.
در شیراز نیز عدهای با تجمع در خیابان ملاصدرا و میدان نمازی شعارهایی که بیشتر سیاسی بود، سر دادند.
نیروی انتظامی مکرر به تجمع کنندگان اخطار میداد که متفرق شوند.
انتهای پیام
نظرات