• دوشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 96092714929
  • خبرنگار : 71542

آلودگی هوا تا پایان هفته میهمان کلانشهرها

آلودگی هوا تا پایان هفته میهمان کلانشهرها

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به پایداری شرایط نامطلوب هوا در کلانشهرهای تهران، اصفهان، تبریز، ارومیه و اراک تا روزهای پایانی هفته اظهار کرد: برای حل بحران آلودگی هوا باید اقدامات اساسی صورت گیرد. قطعا تعطیلی مدارس نمی‌تواند چاره اساسی برای حل این مشکل باشد.

احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا وضعیت جوی تهران را طی روزهای آینده پیش بینی کرد و گفت: وزش باد قابل توجهی طی روز جاری و سه روز آینده در تهران پیش بینی نمی‌شود و شرایط آرام جوی در اکثر مناطق این استان حاکم است بنابراین آلاینده‌ها تا روز چهارشنبه و حتی صبح روز پنجشنبه (میهمان تهران خواهند بود.  

وی افزود: از بعد از ظهر روز پنجشنبه (۳۰ آذر) وزش باد باعث کاهش غلظت آلاینده‌ها می‌شود و طی پنجشنبه شب و روزهای جمعه و شنبه (۱ و ۲ دی) شاهد بارش‌های ضعیفی در تهران خواهیم بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور در مورد آلودگی سایر کلانشهرها اظهار کرد: شهرهای ارومیه، تبریز، اصفهان و اراک شرایط جوی پایدار تا روز چهارشنبه (۲۹ آذر) برقرار خواهد کرد. در آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی از اواخر وقت چهارشنبه با رشد ابر، شرایط صعود هوا مهیا و در نتیجه از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد و از چهارشنبه شب تا پنجشنبه شاهد بارش در آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی خواهیم بود که باعث پاکی هوا خواهد شد.

تعطیلی مداری چاره اساسی برای حل آلودگی هوا نیست

وظیفه در ادامه با بیان اینکه باید اقدامات اساسی برای کاهش آلودگی هوای کلانشهرهای کشور صورت گیرد، گفت: قطعا تعطیلی مدارس نمی‌تواند چاره اساسی برای حل بحران آلودگی هوا باشد. بهتر است کشور ما در اتخاذ تصمیمات اساسی برای حل مشکل آلودگی هوا از کشورهای اروپایی الگو بگیرد. در شرایط حاضر و در فصل زمستان که بسیاری از شهرهای کشور ما دچار آلودگی هواست. در اروپا هوا شرایط مساعدی دارد و غالبا در وضعیت پاک قرار دارد.

وی تاکید کرد: بهتر است از اقداماتی که کشورهایی مثل ژاپن یا انگلیس برای حل مشکل آلودگی انجام دادند، الگوبرداری کنیم. در یک مقطعی آلودگی هوا در این کشورها تلفات بسیار زیادی داشت. این کشورها در صنعت و در زمینه مصرف انرژی دست به اقدامات اساسی زدند و توانستند با کاهش شدت انرژی بر مشکل آلودگی هوا فائق بیایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۷ ۱۴:۴۳

با کمی مطالعه در مورد اثرات دایمی و غیرقابل برگشت الودگی هوا بر ما و فرزندان ما متوجه میشویم که اولویتی بالاتر از مبارزه با الودگی هوا وجود ندارد. ضربه زیادی که سوخت ارزان به اقتصاد و سلامت جامعه میزند به بخشهای دیگر نیز میزند. فقط گران شدن سوخت به سمت قیمت واقعی میتواند هم مردم و هم دستگاه ها را وادار به یافتن راه حل کلی کند. هیچ کجای دنیا مثل کشور ما نیست.این ضربه به همه ما می خورد.اگر پول سوخت دست مردم باشد خرج اپتیما وب ام و میشود درحالیکه باید خرج زیر ساختها شود.معاینه هم کافی نیست، راننده اتوبوس واحد در ایستگاه ۴۵ دقیقه موتور را روشن نگه میدارد