• یکشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۶ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96092614078
  • خبرنگار : 71480

حق‌شناس: پشیمان‌ها بگویند در انتخابات به جز روحانی به چه کسی رای می‌دادند؟

حق‌شناس: پشیمان‌ها بگویند در انتخابات به جز روحانی به چه کسی رای می‌دادند؟

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به اینکه رویکرد اعلام پشیمانی بابت حمایت از دولت روحانی، رویکردی اغراق آمیز است گفت: دولت و حلقه اول اطرافیان رئیس‌جمهور با توجه بیشتر به افکار عمومی، می‌توانند این فضاسازی‌ها را مدیریت کنند.

محمدجواد حق شناس در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رویکرد اعلام پشیمانی از حمایت از دولت که در فضای مجازی پس از اعلام جزئیات بودجه مطرح شده است، اظهار کرد: این رویکرد، رویکردی اغراق آمیز است و این سوال باید پرسیده شود کسانی که امروز اعلام پشیمانی می‌کنند، اگر به روز 29 اردیبهشت برگردند، به چه کسی رای می دهند؟  فرض کنیم امروز 29 اردیبهشت و روز برگزاری انتخابات است. سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا باید در انتخابات شرکت کنیم یا شرکت نکنیم؟ قطعا هیچ آدم عاقل و دلسوزی توصیه نمی‌کند که مردم برای تعیین سرنوشت خود در انتخابات شرکت نکنند. سوال بعدی این است از بین سه گزینه حسن روحانی، ابراهیم رئیسی و مصطفی میرسلیم کدام گزینه را باید انتخاب کرد؟ آیا کسانی که امروز ابراز پشیمانی می‌کنند، در روز 29 اردیبهشت به کس دیگری غیر از روحانی رای می دادند؟ قطعا در انتخابات ریاست‌جمهوری، رای به روحانی به مصلحت کشور و مردم نزدیک‌تر بود.

وی با اشاره به اینکه چنین فضاسازی‌هایی به نفع کشور نیست، گفت: در فضایی که پس از ارائه بودجه به وجود آمد، برخی چهره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی که خیلی هم با مفاهیم سیاسی آشنا نبودند، پیشگام شده و موجی علیه دولت به راه انداختند که آثار خود را در جامعه هم گذاشت. البته دولت می توانست این فضا را به گونه‌ای مدیریت کند تا به این میزان مورد هجمه از سوی چهره‌های سرشناس غیرسیاسی مواجه نشود.

حق‌شناس در پاسخ به این پرسش که در این فضاسازی‌ها، جریان سیاسی حامی دولت چه نقشی می ‌تواند ایفا کند، تاکید کرد: جریان سیاسی حامی دولت پس از انتخابات 29 اردیبهشت تا امروز تلاش زیادی کردند تا افکار عمومی و مطالبات اجتماعی را ساماندهی و مدیریت کند اما به دلیل بی توجهی حلقه اول اطرافیان رئیس جمهوربه حامیان دولت، جریان سیاسی حامی دولت امکان نیافت که این فضا را مدیریت کند. حلقه اول اطرافیان رئیس جمهور در این مدت کمتر به مطالبات افکار عمومی توجه کرده‌اند در حالی که باید دولت، رئیس جمهور و اطرافیان او پاسخ قانع کننده و مناسبی به مطالبات جامعه بدهند نه اینکه سکوت پیشه کنند. بی‌توجهی به افکار عمومی به اقتدار دولت آسیب زده و عواقب خوبی برای دولت و کشور ندارد. نوع عملکرد تبلیغاتی و رسانه‌ای و سیاست‌های کلان دولت هم در شکل گیری رویکرد پشیمانی از دولت نقش داشته است. حلقه اول اطرافیان رئیس جمهور باید توجه کافی به مطالبات هواداران و حامیان رئیس جمهور داشته باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران در پایان خاطر نشان کرد: روحانی هم رسانه را خوب می شناسد و هم افکار عمومی را اما دولت یازدهم و این دولت توجه کافی به افکار عمومی نداشته و نتوانسته است ارتباط مناسبی با آنها برقرار کند. بسیاری از حامیان و دلسوزان دولت از جمله مرحوم هاشمی درباره ضعف تیم رسانه ای دولت بارها تذکر داده‌اند، اما کمتر شاهد آنیم که واکنش مناسبی به این نگرانی‌های ناشی از دلسوزی داده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۶ ۱۰:۰۳

کاملاً صحیح است. بین افراد تائید صلاحیت شده هیچ کس بهتر از روحانی نبود.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۶ ۱۸:۵۸

انسان‌های نادان نمی دانند روحانی با هدفمندی و حذف یارانه می‌‌خواهد اقتصاد را ریشه‌ای ترمیم کند.