• شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۶ / ۲۲:۵۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96092514014
  • خبرنگار : 71582

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی:

کاهش هزینه‌های اقتصادی با استفاده از نقش مددکاری اجتماعی

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی با اشاره به پژوهش‌های مشترک بین دانشگاه آکسفورد و پرینستون گفت که زمانی یک دولت مددکار اجتماعی استخدام می‌کند به ازای هر یک دلار هزینه سه دلار به اقتصاد کشور کمک خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، روری تروئل در نشست چشم انداز مددکاری اجتماعی در ایران با اشاره به اینکه مددکاری اجتماعی موجب کاهش جرم و جرائم و دسترسی به تحصیل، آموزش، مشارکت اجتماعی افراد و اشتغال آنها می‌شود، افزود: در بعضی از کشورها به ازای هر یک دلار سرمایه‌گذاری در این بخش تا ۱۶ دلار به کاهش هزینه‌ها کمک می‌شود.

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی با بیان اینکه ۱۲۷ کشور در این فدراسیون عضویت دارند، گفت: ایران یکی از اعضای این نهضت بزرگ اجتماعی است. این کشورها نماینده بیش از سه میلیون مددکار اجتماعی حرفه‌ای هستند که با ارزش‌ها و آموزش‌های یکسان، امیدها و آرزوهای یکسانی را برای تمام مردم دنیا می‌خواهند.

وی با ابراز خوشحالی از عضویت ایران در این فدراسیون در سال ۲۰۱۲ افزود: این فدراسیون بدون حضور ایران نمی‌توانست یک فدراسیون بین‌المللی باشد. حضور ایران در این فدراسیون توانست عملکرد آن را بهتر کند تا بتواند نقطه‌نظراتش را اعمال کند.

روری تروئل با اشاره به آینده مددکاری اجتماعی توضیح داد: تمام جوامع به مددکاری اجتماعی احتیاج دارند. ۳۷ کشور جدید در شش سال گذشته عضو فدراسیون مددکاری اجتماعی شدند این در حالی است که عضویت در این فدراسیون کار راحتی نیست. تنها کشورهای با قدرت بالا، دارای نظام منشور اخلاقی، ساختار عضویت و نمایندگی کشور در سطح ملی می‌توانند در این عرصه حضور یابند.

وی با اشاره به اینکه دولت‌ها هر چه بیشتر بر این موضوع واقف می‌شوند که جوامع بدون حضور مددکاران اجتماعی نمی‌توانند در کشور مدیریت داشته باشند، تصریح کرد: مددکاری اجتماعی در سطح جهانی و گاهی در سطح ملی در حال تغییر است. در سال ۲۰۱۰، ۳ هزار نماینده از کشورها گرد هم آمدند و به دنبال چهار مضمون کلیدی بودند. برخی از این مضمون‌ها نیز کمی مناقشه‌آمیز به نظر می‌رسید. برای مثال ارتقای «برابری اجتماعی و اقتصادی» یکی از این مفاهیم بود.

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی در ادامه اظهار کرد: این در حالی است که مفاهیم اقتصادی نشان می‌دهد کدام نظریات باعث سرکوب افراد شده و کدام‌یک نیز به ارتقاء آنان کمک می‌کند.

روری تروئل با انتقاد از برخی سازمان‌های جهانی مثل صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی که ارائه خدمات اجتماعی را در قالب فعالیت‌های خیریه می‌بینند، گفت: ما به دنبال تغییر این رویکرد و دستیابی به اهداف توسعه پایدار هستیم.

وی با اشاره به کارکردهای مددکاری اجتماعی تصریح کرد: مددکاری اجتماعی کاری منحصربه فرد و چند بعدی است که به افراد، خانوارها و جامعه محلی کمک می‌کند تا اعتماد به نفس بیابند. مددکاران به مردم به شکل یک ظرف خالی که نیاز به آموزش دارند نگاه نمی‌کند چراکه باور دارد همه افراد توانمندی‌هایی دارند. در عین حال مددکاری اجتماعی بر کارآفرینی و استقلال افراد و عزت‌نفس آنان تاکید دارد.

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی با اشاره به نقش مددکاری اجتماعی درخصوص مسائلی مانند مصرف مواد مخدر و الکل در جوامع تصریح کرد: با استفاده از مددکاری اجتماعی در دو سال اخیر دولت کاستاریکا توانست فقر بین نسلی را تا ۴۰ درصد کاهش دهد. همچنین ظرف ۶ ماه نرخ فقر را ۶ درصد پایین بیاورد.

در ادامه این نشست، میرا آنتونیان رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ارمنستان با تاکید بر اینکه تئوری‌سازی تجربیات مددکاری اجتماعی باید مبتنی بر تجربیات میدانی باشد، اظهار کرد: کاری که در یک فرهنگ امکان‌پذیر است ممکن است در فرهنگ‌های دیگر مقدور نباشد به همین دلیل باید بر بومی‌سازی این دانش تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه انتخاب روزی برای مددکاری اجتماعی در ایران می‌تواند توجه بیشتری را نسبت به آن جلب کند، افزود: تجربیات بومی با ملاحظات فرهنگ محلی فرصت‌های زیادی برای تبادل اطلاعات فراهم می‌کند. ما غالبا با دو دنیا مواجه هستیم. دنیایی که سیاست‌مداران معتقدند مشکلی ندارد و دنیایی که در کوچه و بازار مملو از مشکلات اجتماعی است.

میرا آنتونیان با تاکید بر استفاده از تجربیات دیگر کشورها تاکید کرد: افراد هوشمند از تجربیات و اشتباهات دیگران می‌آموزند. ما باید نه‌تنها از نقاط قوت بلکه از اشتباهات دیگران نیز درس بگیریم. فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی مجمعی مشترک برای حل مشکلات به شکل واقع‌گرایانه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha