• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96092111582
  • خبرنگار : 71473

سنجابی تشریح کرد

تاثیر افزایش عوارض خروج از کشور بر درآمدهای دولت و گردشگری

تاثیر افزایش عوارض خروج از کشور بر درآمدهای دولت و گردشگری

عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق معتقد است که طبیعتا افزایش سه برابری عوارض خروج از کشور واکنش منفی را در پی خواهد داشت اما بعد از یکی - دو ماه می‌توان نتایج مثبت آن را در بخش گردشگری شاهد باشیم.

به گزارش ایسنا، درپی افزایش سه برابری عوارض خروج از کشور و رسیدن آن به ۴۴۰ هزار تومان در لایحه بودجه ۹۷، انتقاداتی از سوی مردم و فعالان اقتصادی مطرح شد که در این رابطه جهانبخش سنجابی شیرازی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌اظهار کرد: این تصمیم باعث می‌شود افرادی که تردد خارجی دارند ناراضی باشند و واکنش هیجانی را که تاثیر منفی دارد، ایجاد کنند.

وی افزود: در میان مدت تاثیر محسوسی در افزایش درآمدهای دولت ایجاد نمی‌شود. یعنی اگر این تصمیم با هدف محدودیت سفرهای خارجی گرفته شده است در واقع منجر به این محدودیت نمی شود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: اما چون این عوارض صرف گسترش گردشگری می‌شود امیدواریم در میان مدت و بلند مدت تعادل مناسبی را میان سفرهای ورودی و خروجی کشور شاهد باشیم.

سنجابی شیرازی اضافه کرد: چون در حال حاضر بر اساس اطلاعات سازمان گردشگری این شاخص یک دوم است، یعنی به ازای هر یک نفری که وارد کشور می‌شود دو نفر از کشور خارج می‌شوند، امیدواریم از محل رشد این درآمدها و مصرفش در راستای توسعه گردشگری بتوانیم این شاخص یک دوم را بهبود ببخشیم.  

وی تصریح کرد: اگر این درآمدها به صورت درست هزینه شود، حتما تاثیری در گردشگری دارد. اما با این حال به نظر نمی‌رسد این تاثیر چندان جهشی باشد. چون زیرساخت‌های گردشگری ما نیاز به منابع پایدار دیگر و اصلاحات رویه‌ دارد. اگر این اقدامات همزمان با هم انجام شود تعادلی را در سفرهای ورودی و خروجی ایجاد خواهد کرد.

عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق افزود: ظرفیت فعلی گردشگری مطلوب نیست که به ازای هر یک سفر ورودی دو سفر خروجی داشته باشیم. باید از این محل سیاست گذاری درستی را انجام داد. این سیاست گذاری در حال حاضر این بوده است که عوارضی از سفرهای خروجی گرفته و خرج توسعه گردشگری شود که منجر به این مصوبه و پیشنهاد شده است. طبیعتا این تصمیم واکنش منفی را در پی خواهد داشت و از این نظر واکنش احساسی منفی ایجاد می‌کند اما این واکنش بعد از یکی - دو ماه به فراموشی سپرده می‌شود و بعد از آن باید منتظر نتایج مثبت آن باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۱ ۱۳:۲۰

خودش هم نفهمید چی گفت ! کلا این دولت دولت کارهای غیر کارشناسانه هست!

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۱ ۱۴:۲۳

جناب سنجابی درست فرمودن ، خوشبختانه ملت ما حافظه ضعیفی دارد و مسائل را بزودی فراموش می کند پس نتییجه می گیریم این نیز بگذرد.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۲ ۱۸:۱۰

ازتون ممنون آقاي ... ! يعني مهر تائيد رو حافظه ماهي گونه مان داشتيد. واقعا جاي تشكر دارد. البته حافظه ماهي ها 3 ثانيه است ، لطف فرموديد حافظه ملت را به 2 ماه افزايش داديد. عزت زياد :)

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۴ ۲۰:۳۱

انشاالله هرکی با موافقت با این تصمیم راه را بر زائران اباعبدالله می بندد تا راه دزدی و اختلاس باز تر شود روسیاه دنیا و آخرت میشود