• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96092111442
  • خبرنگار : 71511

بیانیه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در ارتباط با تصمیم اخیر ترامپ

بیانیه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در ارتباط با تصمیم اخیر ترامپ

بیانیه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با صدور بیانیه ای اقدام رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انتقال سفارتخانه این کشور از تل آویو به قدس را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، اقدام نسجیده آقای ترامپ رئیس جمهور ماجراجوی آمریکا امروز بخش عظیمی از مردم مسلمان را در اقصی نقاط جهان در بهت و ناباوری فرو برده است.
پذیرش بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس ضربه‌ای است سهمگین از سوی استکبار جهانی بر پیکر مسلمانان در کشورهای اسلامی و عربی و گامی است بلند در راستای مشروعیت بخشیدن به تجاوز گری صهیونیست‌ها و رژیم اشغالگر و نژادپرستی که طی سالیان متمادی گذشته در سایه حمایت های پنهان و آشکار دول غربی به ددمنشی و تجاوز در منطقه مشغول بوده است.
خلق دشمن فرضی تروریسم و ایران هراسی از سوی دولتهای غربی در منطقه امروز به نتیجه رسیده و دشمنان اسلام امروز جسورانه ابعاد توسعه طلبی خود را گسترش داده و در راستای تامین خواست لابی صهیونیستها در آمریکا امروز منطقه را درگیر خشونتی ناخواسته کرده است. شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ضمن تقبیح اقدام خارج از عرف وقانون و قاعده رئیس جمهور آمریکا همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان را به لزوم وحدت در مقابله با تجاوزگری غرب دعوت می نماید و امیدوار است با یکپارچگی در برابر زیاده خواهی ها به صلحی پایدار و جهانی دست یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha