• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۶ / ۰۷:۴۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96091909767
  • خبرنگار : 71134

پیگیری «کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم» برای احیای پژوهانه در بودجه ۹۷

پیگیری «کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم» برای احیای پژوهانه در بودجه ۹۷

کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم به دنبال پیگیری برقراری پژوهانه از نمایندگان مجلس بودند که این درخواست در قالب بودجه ۹۷ تقدیم مجلس خواهد شد.

مریم راه چمنی سخنگوی کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اعضای این کمپین از هر فرصتی برای رساندن مطالبات خود به گوش رئیس جمهور و معاونان بهره می‌برند، اظهار کرد: دانشجویان دکتری در قالب کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم برای رساندن صدای خود به گوش مسئولین و تلاش برای رسیدن به مطالبات خود از هر فرصتی بهره می­برند که از جمله می‌توان به "رساندن نامه مطالبات ۳۴۰ صفحه‌­ای کمپین به رئیس دفتر دکتر روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه تهران در تاریخ ۱۵ مهر ۹۶ "، "رساندن مطالبات کمپین به گوش ریاست محترم جمهور در دانشگاه سیستان و بلوچستان و در روز دانشجو" ، "دیدار نمایندگان کمپین با دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور در تبریز در تاریخ ۲۲ مهر ۹۶ و همچنین در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات در تهران به تاریخ ۶ آبان ۹۶، که مطالبات و دغدغه‌­های دانشجویان دکتری را با ایشان در میان گذاشتند" اشاره کرد. همچنین کمپین مطالبات دانشجویان دکتری با بهره گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی در قالب بیش از ۸ هزار کامنت و هشتگ در صفحه  اینستاگرام دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و بیش از ۱۷ هزار کامنت و هشتگ در صفحه دکتر نوبخت سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه مطالبات خود را به گوش مسئولان رساند.

سخنگوی کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم تاکید کرد: بخشی از مطالبات این کمپین مربوط به پژوهانه دانشجویان دکتری است. اعطای پژوهانه به دانشجویان دکتری در سال ۸۸ تصویب شده و با  هدف حمایت از رساله­‌های دکتری در جهت انجام پژوهش‌­های مفید و موثر علمی در زمینه­های بنیادی، کاربردی و توسعه­ای متناسب با نیازهای آینده جامعه بشریت، افزایش تولید علم در جهت تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله و برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، گسترش نهضت تولید علم و توسعه فناوری با هدف حل مشکلات کشور و تولید سرمایه و توسعه روش­ها و فرایندهای پژوهشی و فناوری به منظور حل نیازهای اساسی کشور اجرایی گردید. این مصوبه از سال ۸۸ اجرایی و تا سال ۹۲ ادامه داشت ولی متاسفانه بعد از این تاریخ قطع شد.

راه چمنی در ادامه افزود: با توجه به اینکه دانشجویان دکتری شاغل محسوب شده و شغل آنها پژوهش می­‌باشد و در ضمن متعهد به حضور تمام وقت در دانشگاه محل تحصیل هستند، لذا ضرورت پرداخت پژوهانه به این دانشجویان بیش از پیش احساس می­‌شود. با توجه به این ضرورت کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم یکی از مطالبات خود را به پژوهانه اختصاص داده و اقداماتی را در این راستا انجام داده است.

سخنگوی کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم با اشاره به اقدامات کمپین دانشجویان دکتری وزارت علوم برای برقراری پژوهانه گفت: در ابتدای امر برای مذاکره در مورد لزوم و ضرورت پرداخت پژوهانه رایزنی­­‌هایی با مهندس یزدان­مهر رئیس صندوق رفاه و معاون ایشان، انجام شد و خوشبختانه صندوق رفاه از این اقدام دانشجویان استقبال کرده و نماینده­ای از بین این دانشجویان را در صندوق رفاه و رابط بین صندوق و کمپین پذیرفتند. در ادامه نمایندگان کمپین جلساتی را با مسئولین مربوطه در وزارت علوم داشتند که از این میان می­توان به جلسه و دیدار با سرپرست وزارت علوم، معاونت دانشجویی وزارت علوم، ریاست سازمان امور دانشجویان، معاونت حقوقی و پارلمانی وزارت علوم اشاره کرد.

وی افزود: این جلسات به وزارت علوم و صندوق رفاه محدود نشدند و با نمایندگانی از شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس و نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس  و پس از آن مذاکرات صندوق با دولت و مجلس ادامه یافت. درخواست رسمی اختصاص پژوهانه به دانشجویان دکتری، که نتیجه­ جلسه مسئولین وزارت علوم و کمیسیون آموزش بوده، به دولت تقدیم شد تا مبلغ محاسبه شده نیز در بودجه سال ۹۷ وزارت علوم لحاظ شود. در این خصوص کمپین دانشجویان دکتری وزارت علوم خواستار بررسی و پیگیری از نمایندگان مجلس شدند که این درخواست در قالب بودجه ۹۷ تقدیم مجلس خواهد شد.

سخنگوی کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: اکنون نگاه دانشجویان دکتری متوجه دولت می­باشد تا دولتمردان به نامه­‌ها و تماس­های مکرر و بیان مطالبات «کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم»، این بار پاسخ مثبت دهند و تمام قد از این قشر فرهیخته دفاع نمایند و هم مجلس بیش از پیش همراه آنان شوند. امید است این مطالبه­ گری شایسته و کاملا مدنی دانشجویان دکتری، مورد عنایت مسئولین مربوطه قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha