• چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96091508281
  • خبرنگار : 71402

اوباما همچنان در صدر توئیتر

اوباما همچنان در صدر توئیتر

در حالی که باراک اوباما کمتر از یکسال است از کاخ سفید خارج شده است اما همچنان فرمانده کل قوای توئیت است! براساس لیست توئیتر، چهل و چهارمین رئیس‌جمهوری آمریکا بیشترین توئیت پسندیده شده در ۲۰۱۷ را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، پست باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در واکنش به راهپیمایی‌های برتری‌طلبان سفیدپوست در شارلوتزویل در تابستان امسال بیشترین "لایک" را گرفت. این پست پیامی از نلسون ماندلا، رهبر ضد آپارتاید به همراه تصویری از کودکانی با سه نژاد مختلف بود. در این پیام نوشته شده بود: "هیچکس با ذهنیت تنفر از فرد دیگری به دلیل رنگ پوست او، سابقه او و یا دین او متولد نشده است."

   

اوباما همچنین سه مطلب از ۹ مطلب مهم بازنشر شده در سال ۲۰۱۷ را به خود اختصاص داد، در حالی که جانشین او در هیچکدام از این لیست‌ها نبود. در حقیقت ترامپ نزدیک به رده بهترین‌ها هم نبود.

یکی از توئیت‌های او که بیشترین لایک را در ۲۰۱۷ داشت، مربوط به پستی درباره کره‌شمالی بود که ماه گذشته ۶۱۷ هزار و ۱۳۲ بار مورد پسند قرار گرفت. در همین حال یکی از محبوب‌ترین تصاویر ترامپ در توئیتر بیش از ۴ میلیون بار لایک گرفت. بیشترین توئیت بازنشر شده ترامپ ویدیویی مربوط به دعوای او با سی‌ان‌ان بود که ۳۶۳ هزار و ۴۷۷ بار بازنشر شد؛ در حالی که بیشترین توئیت‌ بازنشر شده اوباما بیش از ۱.۷ میلیون بار بازنشر شد.

شبکه اجتماعی توئیتر تنها سه مورد از توئیت‌ها با بیشترین لایک‌های ۲۰۱۷ و ۹ مورد از پست‌هایی که بیشترین بازنشر را داشته، منتشر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha