• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۶ / ۰۸:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 96091206050
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

وزارت راه و شهرسازی تکلیف واحدهای مسکن مهر مناطق زلزله‌زده را زودتر مشخص کند

وزارت راه و شهرسازی تکلیف واحدهای مسکن مهر مناطق زلزله‌زده را زودتر مشخص کند

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: طبق توافقات صورت گرفته تشخیص ساخت و بهسازی و یا تخریب واحدهای مسکن مهر در مناطق زلزله زده به عهده وزارت راه و شهرسازی است.

به گزارش ایسنا، هوشنگ بازوند در دومین جلسه ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله زده استان که با حضورمهندس مهدیان معاون بازسازی بنیاد مسکن تشکیل شد، خواستار تسریع در تعیین تکلیف واحدهای مسکن مهر در مناطق زلزله زده استان برای تشخیص در ساخت و بهسازی و یا تخریب از طریق وزارت راه و شهرسازی شد.

وی اظهار کرد: علاوه بر تخریب واحدهای مسکن مهر در سرپل ذهاب، واحدهای مسکن مهر در شهرستان اسلام آباد غرب هم دچار تخریب شده که وزارت راه و شهرسازی طبق توافقات صورت گرفته متولی تعیین تکلیف این واحدهاست که برای پیشبرد امور این موضوع را با وزیر راه و شهرسازی پیگیری خواهم کرد.

وی بیان داشت: وزارت راه و شهرسازی باید از طریق بکارگیری مشاورین فنی و تخصصی هر چه سریعتر مشخص کند که آیا این واحدهای مسکن مهر قابل سکونت است تا بهسازی و بازسازی شوند و یا اینکه قابل سکونت نیست و باید تخریب شوند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: با پیگیری هایی که در حال انجام است این موضوع بزودی مشخص و تعیین تکلیف خواهد شد و پس از تعیین تکلیف طبق مصوبه دولت اعتبار این واحدها از طریق بنیاد مسکن تامین خواهد شد.

 بازوند همچنین خواستار تسریع در ساخت کانکس برای استقرار موقت مردم مناطق زلزله زده با توجه به در پیش بودن سرما شد و گفت: خوشبختانه روند ساخت این کانکس ها در حال انجام است، اما با توجه به در پیش بودن سرما از متولیان این موضوع می خواهیم که ساخت کانکس طبق برنامه ریزی های صورت گرفته شتاب بیشتری به خود بگیرد.

وی تاکید کرد: باید برنامه زمانبندی ساخت کانکس ها در شهرستان به صورت مجزا در اختیار فرمانداران قرار گیرد تا این مسئولین در جریان باشند که طی یک هفته قرار است چه کارها و اقداماتی در خصوص اسکان موقت و ساخت کانکس در شهرستان ها صورت گیرد.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تخریب واحدهای تولیدی در مناطق زلزله زده گفت: باید برای احیا و بازسازی این واحدها هر چه سریعتر تصمیمات لازم اتخاذ شود که اگر اعتبار جداگانه ای برای آنها در نظر گرفته می شود کار بازسازی هر چه سریعتر شروع شود و اگر اعتباری در نظر گرفته نمی شود تلاش شود تا از اعتبارات سرمایه ثابت و در گردش صنعت و معدن که به مبلع 400 میلیارد تومان است برای بهسازی آنها اقدامات لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha