وثوق احمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره ارجاع پرونده شکست عمدی علیرضا کریمی مقابل کشتیگیر روس در رقابتهای جهانی لهستان به خاطر روبرو نشدن با نماینده اسرائیل، اظهار کرد: این پرونده به این دلیل که من یک ایرانی هستم و قرار است عملکرد کشتیگیران ایران در این رقابتها مورد بررسی قرار گیرد به من ارجاع نشد، اما فدراسیون جهانی کشتی و بالاتر از آن کمیته بینالمللی المپیک اصل عدم دخالت سیاست در ورزش را به عنوان یکی از مهمترین اصول خود پیگیری میکنند و هر اقدامی که نافی این امر باشد را به شدت مورد پیگیری قرار میدهند.
عضو ایرانی کمیته حقوقی اتحادیه جهانی کشتی، افزود: با توجه به این که این موضوع انعکاس گستردهای در رسانههای ایران و جهان داشته است، اتحادیه جهانی تصمیم گرفت آن را توسط کمیته حقوقی مورد بررسی قرار دهد. باید دید فدراسیون کشتی ایران و علیرضا کریمی چه دفاعی از خود خواهند داشت.
وی خاطر نشان کرد: در کشور ما اصل عدم شناسایی رژیم صهیونیستی به عنوان یک کشور مورد تاکید است و از طرف دیگر ورزشکاران اسرائیل در میادین بینالمللی حضور پیدا میکنند و این امر تلاقی ورزشکاران دو کشور را در بسیاری از اوقات منجر میشود بنابراین مصاف ورزشکاران دو کشور طبق قوانین فدراسیونهای جهانی و کمیته بینالمللی المپیک است و از سوی دیگر طبق قوانین کشور ما ورزشکاران ایرانی نمیتوانند مقابل نمایندگان اسرائیل قرار گیرند.
احمدی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع میتواند تبعات جدی برای کشتی ایران در بر داشته باشد یا خیر گفت: فکر نمی کنم این موضوع خطری برای کشتی ایران داشته باشد. وقتی آییننامه انضباطی جهانی کشتی را می بینیم این نکته خیلی اثر گذار نیست. از طرف دیگر فدراسیون کشتی ایران از برترین فدراسیونهای جهان محسوب میشود که نقش تعیین کنندهای در توسعه و پیشرفت کشتی در جهان داشته و خود از قدرتهای جهانی محسوب میشود بنابراین اتحادیه جهانی کشتی با برخورد سنگین با ایران، خودزنی نمیکند.
عضو کمیته حقوقی اتحادیه جهانی کشتی، افزود: لالویچ، رییس اتحادیه جهانی کشتی خود عضو هیات رییسه IOC نیز هست و فدراسیونهای جهانی تحت کنترل کمیته بینالمللی المپیک هستند. به نظر من از آن جا که این موضوع انعکاس گستردهای در رسانههای جهان داشت، اتحادیه جهانی کشتی را وادار کرد تا به این موضوع ورود کند.
انتهای پیام
نظرات