به گزارش ایسنا، غلامرضا امیرخانی میزبان این مراسم در ابتدا با گرامی داشتن نام و یاد علامه طباطبائی روز کتاب و کتابخوانی را به نویسندگان کتابهای حقوق شهروندی تبریک گفت و اظهار کرد: در حوزه کتاب متاسفانه گاها حقوق معنوی نویسندگان نادیده گرفته میشود و قوانین مربوطه اعم از کپی رایت و دیگر قوانین جایگاه چندانی ندارد. موضوع حقوق پدیدآورندگان آثار هنری و حقوق مولفان و حقوق مالکیتهای فکری و معنوی نیاز به اقدامات جدی و اثرگذارتر دارد.
وی فرهنگ سازی و بازگشت به ارزش های فرهنگی ایران اسلامی را وظیفه همه مسئولان و البته خانوادهها دانست.
مونس کشاورز دبیر کنگره بین المللی حقوق شهروندی نیز در این مراسم با ذکر بخشی از پیام خانم بروجردی ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی به مناسبت هفته کتاب بر ضرورت هم افزایی و تجمیع تمام ظرفیت های نهادهای فرهنگی در کشور در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد.
مدیرمسئول انتشارات حقوق شهروندی فقر منبع در موضوع حقوق شهروندی را موضوعی مهم عنوان کرد که قلم نویسندگان حوزه حقوق شهروندی می تواند به جریان سازی علمی در موضوع حقوق شهروندی کمک کند.
وی برگزاری فراخوان آثار مکتوب حقوق شهروندی در 3 بخش کتاب و مقاله و پایان نامه حقوق شهروندی که منجر به شناسایی بیش از 1000 پژوهشگر و نویسنده از سراسر کشور شد را مهم ترین اقدام دبیرخانه در راستای بازیابی اسناد مربوط به حقوق شهروندی عنوان کرد.
در ادامه این مراسم تعدادی از نویسندگان کتاب های دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی به ارائه مباحثی در باب ضرورت ترویج کتاب خوانی در کشور، ضرورت و اهمیت تجلیل از نویسندگان کتاب، درخواست حمایت مادی و معنوی از مولفین و پدیدآورندگان آثار مکتوب پرداختند.
در خاتمه با اهداء لوح سپاس از سوی دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی از میزبانی معاونت کتابخانه ملی تقدیر به عمل آمد.
نمایشگاه جانبی در حاشیه این دیدار از دیگر برنامه های ویژه این مراسم بود که شرکت کنندگان و معاون کتابخانه ملی نیز بازدید داشتند.
انتهای پیام
نظرات