به گزارش ایسنا، محمدرضا شیران در کارگاه یک روزه متصدیان تولیدی مواد غذایی در آمل، اظهارکرد: در راستای تبیین سیاستهای غذا و دارو دانشگاه در حوزه نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اجرای برنامه جامع عملیاتی و موضوع کاهش قند، نمک و روغن با تغییر شیوه زندگی در سلامت مردم اهمیت فراوانی دارند.
وی با بیان اینکه در جامعه بیماری دیابت نوع 2 در سنین 12-10 سال هم مشاهده می شود با کم کردن نمک، شکر و روغن در مواد غذایی تولیدی کمک شایانی می کند، تصریح کرد: شهرستان آمل در استان مازندران اهمیت فراوانی از نظر تولید مواد غذایی صنعتی دارند چرا که 50 درصد کارگاههای موادغذایی استان در شهرستان آمل مستقر هستند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: واحدهای تولیدی می توانند با کاهش مصرف نمک، شکر و روغن از بیماریهای غیرواگیر مانند قلب و عروق، فشارخون و نارسایی کلیه پیشگیری کنند.
شیران با بیان اینکه سالانه یک میلیارد تومان خرید محلول و فیلتر دستگاه دیالیز برای بیماران کلیوی استان هزینه می شود، خاطرنشان کرد: نخستین عامل مرگ و میر در مازندران بیماری قلب و عروق است.
به گزارش ایسنا مازندران، در ادامه کارگاه طرح سوالات و مشکلات متصدیان حوزه تولید در اصلاح صدور پروانه های ساخت واحدهای تولیدی و پیشگیری از توزیع مواد غذایی غیرمجاز ادامه یافت.
انتهای پیام
نظرات