• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96082111781
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

رییس سازمان غذا و دارو:

با شرکت‌های خاطی واردکننده دارو، بدون اغماض برخورد می‌شود

با شرکت‌های خاطی واردکننده دارو، بدون اغماض برخورد می‌شود

رییس سازمان غذا و دارو گفت: به هیچ وجه منافع و سلامت بیماران را به خاطر سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد به مخاطره نمی‌اندازیم.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا اصغری با اظهار تاسف از رفتار معدود شرکت‌های واردکننده دارو اظهار داشت: به علت افزایش قیمت ارز و طولانی شدن روند پرداخت مطالبات بیمه‌ای به شرکت‌های دارویی، تعداد انگشت شماری از شرکت‌های وارد کننده دارو درخواست افزایش قیمت داروی خود به روش‌های غیر اصولی دارند.

وی افزود : سازمان غذا و دارو در این رابطه ضمن بررسی حاشیه سود داروهای وارداتی آنها و سودی که طی سال‌های گذشته از محل این واردات عاید این شرکت‌ها شده، قطعا با اینگونه افزایش قیمت‌ها موافقت نکرده و نخواهد کرد و البته در این خصوص اغلب شرکت‌های وارد کننده دارو با سازمان و بیماران نیازمند به داروها همکاری می‌کنند که جای تقدیر و تشکر دارد، لیکن متاسفانه یک شرکت واردکننده داروی بیماران متابولیکی، با انگیزه افزایش قیمت، دارو را در اختیار بیماران قرار نداده که باعث ایجاد ناراحتی برای این گروه از بیماران و خانواده‌های عزیز آنان شده است.

وی ضمن غیرقابل توجیه دانستن این رفتار خاطر نشان ساخت: سازمان غذا و دارو ضمن عذرخواهی از همه بیماران و خانواده‌های آنان در خصوص رفتار غیرقابل قبول این شرکت واردکننده، بدون شک در جهت حفظ حقوق بیماران با این موارد بدون اغماض برخورد قانونی می‌کند.

بنابر اعلام وب‌دا، روز گذشته تعدادی از خانواده بیماران ام پی اس در اعتراض به رفتار برخی شرکت‌های دارویی در ایجاد فراز و نشیب در عرضه داروی مورد نیاز این بیماران به سازمان غذا و داروی کشور مراجعه کرده بودند.

 ام پی اس نوعی بیماری نادر ژنتیکی است که از علائم فنوتیپی آن، بزرگی کبد و طحال، کدورت قرنیه چشم، انگشتان پنجه کبوتری، فتق ناف و بیضه، دفرمه شدن استخوان‌ها و با پیشرفت بیماری مشکلات قلبی و ریوی، بزرگی سر(هیدروسفالی) و تنگی کانال گردن است که می‌تواند به تدریج موجب اختلالات حرکتی در بیمار می‌شود. تعداد این بیماران در کشور حدود ۲۵۴ نفر برآورد می‌شود.  

البته اولین درمان در دسترس بیماری ام پی اس، پیوند مغز استخوان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha