• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 96080402361
  • منبع : نمایندگی قم

رییس سازمان پرشکی قانونی کشور:

در همایش طب و قضا برخی از کمبودها و ضعف‌های قانونی احصاء شد

در همایش طب و قضا برخی از کمبودها و ضعف‌های قانونی احصاء شد

رییس سازمان پرشکی قانونی کشور گفت: همایش طب و قضا هر دو سال یک بار به منظور همفکری و تعامل پزشکان، حقوقدانان و قضات درباره موضوعات مهم در حوزه قضاء و در ارتباط با علم پزشکی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد شجاعی در حاشیه ششمین همایش سراسری طب و قضا در قم در نشست خبری گفت: آمار خودکشی در کشور نسبت به سایر کشورها بسیار اندک است.

رئیس سازمان پرشکی قانونی کشور ادامه داد: باید توجه داشت انتشار آمار خودکشی می تواند اثرات منفی در جامعه داشته باشد و حتی موجب افزایش آمار خودکشی شود.

شجاعی با بیان اینکه همایش طب و قضا هر دو سال یک بار به منظور همفکری و تعامل پزشکان، حقوقدانان و قضات درباره موضوعات مهم در حوزه قضاء و در ارتباط با علم پزشکی برگزار می‌شود، اظهار داشت: موضوعات مهمی در این همایش مطرح شد که با استفاده از نظرات کارشناسانه و تخصصی به بررسی ابعاد مختلف آن پرداخته‌ایم.

رئیس سازمان پرشکی قانونی کشور گفت: در این همایش برخی از کمبودها و ضعف‌های قانونی احصاء شد که به زودی به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد می شود. بی شک مباحث تخصصی اثرگذاری بیشتری دارند و می توان دستاوردهای علمی و پژوهشی خوبی را از آنها بدست آورد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اینکه حضور علما و مراجع در قم ظرفیت ارزشمندی در مسائل فقهی فراروی ما قرار داده است، افزود: قوانین جمهوری اسلامی ایران با فقه مطابقت و بسیاری از قوانین ریشه فقهی دارد که با حضور علمای دین و فقها می توان به واکاوی این مسائل در حوزه طب و قضاء پرداخت.

وی گفت: این همایش در جهت بررسی و کنکاش قوانین و تقریب نظرات و برداشت‌ها و به وجود آوردن زبان مشترک اثرگذار است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار داشت: در این همایش با هم گرایی برخی از محورهای مهم همچون واکاوی ابعاد پزشکی، فقهی و حقوقی رشد و کمال عقل، تفسیر و تبیین پزشکی فقهی و حقوقی موضوع صدمات مسری را مورد بحث قرار داد. همچنین از دیگر محورهای مهم این همایش سه روزه چالش‌های تشخیص "حرج" در سقط درمانی و نحوه مواجهه قضایی با صدمات ساختگی شامل خودزنی و تصادفات ساختگی بود که مورد ارزیابی های علمی و فقهی قرار گرفت.

 شجاعی در تشریح فعالیت های پزشکی قانونی عنوان کرد: اقدامات سازمان پزشکی قانونی در مورد بررسی اجساد فقط سه درصد است و بسیاری از اقدامات دیگر سازمان مربوط به مراجعات مردم و درخواست های آنان می باشد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور متذکر شد: یکی از مسائل مهم اهدای جسد در زمینه بررسی و کاوش های علمی برای استفاده آموزشی و دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل تبلیغات وسیع و آشنایی مردم با اهمیت این موضوع استقبال خوبی از اهدای جسد توسط مردم صورت گرفته است، البته رسانه ها نیز می توانند در این زمینه مردم را ترغیب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha