به گزارش ایسنا، اداره اجتماعی ایسنا امروز شنبه ( ۲۹ مهرماه) ۶۴ خبر را روی خروجی خود منتشر کرده است که برخی از مهمترین خبرها به همراه لینک در زیر آمده است که با کلیک روی هر تیتر، متن کامل خبر قابل دسترسی است:
خیابان مردم توسط مجلس از شهرداری تهران خریداری شده است
محمد سالاری - رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران- با اشاره به مساله انسداد خیابان مردم در ضلع شرقی ساختمان گفت: به گفته رییس مجلس در جلسه با اعضای شورای شهر تهران، این خیابان در راستای طرح الحاق خیابان مردم به محوطه مجلس شورای اسلامی که با همراهی وزارت مسکن تهیه شده بود، در دوره مدیریت شهری سابق توسط مجلس خریداری و پول آن به شهرداری پرداخت شده است.
وی در تشریح جزییات جلسه رییس و اعضای شورای شهر تهران با علی لاریجانی - رییس مجلس شورای اسلامی- گفت: این دیدار در راستای درخواست اعضای شورا برای دیدار با سران قوا و مقام معظم رهبری صورت گرفت. در این جلسه رییس شورا و روسای کمیسیونهای شورای پنجم مجموعه مشکلات و چالشهای شهر تهران و راهکاری که برای حل این مشکلات و یکسری از مسایل راهبردی و کلانی که نیاز به همکاری و تصویب قانون توسط مجلس دارند را با رییس مجلس شورای اسلامی مطرح کردند.
ابراز امیدواری شهردار تهران نسبت به بهبود کیفیت خودروهای داخلی
محمدعلی نجفی -شهردار تهران- با اشاره به حساسیت و دغدغه وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد آلودگی هوای تهران نسبت به بهبود کیفیت خودروهای تولیدی ابراز امیدواری کرد و گفت: خوشبختانه وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت کشور در پست قبلی که داشتند و به عنوان معاون اجرایی ریاست جمهوری فعال بودند؛ اهتمام و توجه بسیاری روی موضوع محیط زیست داشتند.
افزایش ساعت کاری مرکز معاینه فنی بیهقی تا ساعت ۲۴
سید نواب حسینی منش- مدیرعامل ستاد معاینه فنی شهرداری تهران- از افزایش ساعت کار مرکز معاینه فنی بیهقی تا ساعت ۲۴ خبر داد و گفت: با توجه به افزایش مراجعات مردمی به مراکز معاینه فنی و درخواست مکرر مردم مبنی بر ارائه شیفت شبانه در این مراکز، ساعت کاری مرکز بیهقی از ساعت ۷ صبح تا ۲۴ شب خواهد بود.
حق آبه تالابها به تاراج برده شده است/تکلیف تمام طرحهای توسعهای تا پایان امسال مشخص میشود
عیسی کلانتری -رئیس سازمان حفاظت محیط زیست - با اشاره به اینکه قوانین محیط زیستی شامل مناطق آزاد تجاری میشود، گفت: همه طرحهایی که در مناطق آزاد اجرا میشوند باید مطالعات زیست محیطی داشته باشند.
وی با بیان اینکه این سازمان نمیتواند به تنهایی محیط زیست کشور را حفظ و حراست کند، گفت: نیاز داریم به جای ۲۷۰۰ محیط بان ۸۰ میلیون محیط بان داشته باشیم. باید از خانوادهها تا بزرگترین تشکلهای شهری و روستایی برای حفظ محیط زیست تلاش کنند. بدین منظور به بازنگری در تفکرات نیاز داریم.
توقف لایروبی خارج از برنامه در تالاب هامون
ابوالفضل آبشت - مدیر ملی طرح حفاظت از تالابهای کشور-از توقف لایروبی خارج از برنامه تالاب هامون خبر داد و گفت: از رفتارهای فراقانونی و سلیقهای در احیای تالابها جلوگیری میشود.همچنین همه دستگاههای استانی سیستان و بلوچستان توافقنامهای را برای اجرای اولویتهای تالاب هامون امضا کردهاند بنابراین اگر دستگاهها به برنامهای که خودشان تهیه و تدوین کردهاند، متعهد نباشند سنگ روی سنگ بند نمیشود.
شناسایی گلوگاه تخلفات مالی در محیط زیست تهران
کیومرث کلانتری - مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران-ضمن اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از تخلفات در اداره محیط زیست استان تهران گفت: شفافسازی و نظارت دقیق در دستور کار این اداره کل است.
وی افزود: تجمع وظیفه در یک نقطه ممکن است موجب فساد شود که ما با تقسیم وظایف سعی کردهایم که همهی تصمیمگیریها و صدور مجوزها به یک نقطه ختم نشود. با نظارت دقیقتر و تقسیم وظایف میتوانیم جلوی تخلفات را در اداره محیط زیست استان تهران بگیریم.
رونمایی از طرح بحرانیار در مدیریت بحران
اسماعیل نجار- رییس سازمان مدیریت بحران کشور- از شناسایی نیروهای مستقل و فعال در مدیریت بحرانها و فعالیتشان تحت عنوان بحرانیار خبر داد و گفت: در بحرانها و حوادث مختلف همواره افرادی حضور داشتهاند که بدون وابستگی به نهادهای مرتبط و مأموریتی اداری، اقدام به امدادرسانی و کمک به شهروندان کرده و جان بسیاری از آنان را نجات دادهاند.
وی با بیان اینکه این افراد سازمان یافته نبوده و اطلاعاتی از آنان هم در دست نبود، گفت: به منظور شناسایی این افراد به مدیران کل بحران استانهای سراسر کشور ابلاغ کردیم تا تحت عنوان طرح بحرانیار اقدام به شناسایی این افراد کنند تا هم از آنان به دلیل فعالیتها و جانفشانیشان قدردانی کنیم و هم با شناسایی توانمندیهای آنان از این پتانسیل در بحرانهای مختلف استفاده کنیم.
آزار و اذیت زوری دختر۱۵ ساله توسط شوهرعمه
در تاریخ ۲۶ مهرماه امسال فردی با مراجعه به دادگاه کیفری یک تهران و طرح شکایتی عنوان کرد که دختر ۱۵ ساله اش توسط یکی از بستگان نزدیکشان مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است که با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع آزار و اذیت جنسی و به دستور رئیس شعبه سوم دادگاه کیفری یک تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
شاکی پرونده با حضور در اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: دخترم دو روز پیش به من گفت که شوهر خواهرم به نام داور متولد ۱۳۵۵ نزدیک به یک سال است که او را به زور و تهدید مورد آزار و اذیت قرار داده است.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی پایتخت، سرهنگ کارآگاه حمید مکرم -معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ- با تأیید و اعلام این خبر گفت: متهم در همان تحقیقات اولیه صراحتا به آزار و اذیت جنسی دختر ۱۵ ساله اعتراف کرد و تحقیقات از وی برای تکمیل پرونده در مراحل اولیه و مقدماتی قرار دارد.
مدارسی که با آتش اختلافات مالک و مستاجر گرم میشوند/پیگیری جهت بهبود«بیمه تکمیلی» فرهنگیان
عباسعلی باقری -مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران- ضمن اعلام اینکه در بیش از ۹۸ درصد مدارس دولتی اقدام به حذف شعله مستقیم آتش از کلاسهای درس کردهایم، گفت: ابلاغ کردیم در مدارس غیردولتی نیز این برنامه اجرا شود.
وی همچنین درباره وضعیت سیستم گرمایشی مدارس پایتخت اظهار کرد: در شهر تهران از چند سال پیش شروع به حذف شعله مستقیم از کلاسهای درس کردیم.
۵۳ قلم کمبود دارویی در کشور/داروخانههایی که نقدی میفروشند
به دنبال طولانی شدن عدم پرداخت مطالبات داروخانهها و برخی مشکلات ایجاد شده در زمینه نحوه تامین دارو، دکتر سیدحسامالدین شریفنیا-عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران- گفت: طبق آخرین گزارشها ۵۳ قلم داروی اساسی در کشور دچار کمبود شدهاند و باید توجه کرد که ادامه این روند و عدم تزریق منابع مالی پایدار به بخش دارویی کشور باعث میشود با وضعیت مشابه دوره قبلی مواجه شویم.
مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت مطرح کرد
سهم کمتر از ۲۵ درصدی وزارت بهداشت در تامین سلامت روان مردم
احمد حاجبی - مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت- با اشاره به سهم پایین وزارت بهداشت در تامین سلامت روان جامعه تاکید کرد که دستگاههای مختلف باید نقش خود را در این زمینه جدی بگیرند.
وی با اشاره به تاثیر مستقیم سلامت روان بر اقتصاد کشورها اظهار کرد: بحث سلامت روان یکی از شاخصهای مهم توسعه پایدار و اقتصاد است. در تمام دنیا به طور میانگین سه درصد از بودجه سلامت به سلامت روان اختصاص پیدا میکند و این رقم در کشورهای پیشرفته به ۱۰ درصد نیز میرسد. در ایران نیز این سهم برابر با میانگین دنیاست و در حال رسیدن به رقم چهار درصد است.
پرونده حضور زنان در ورزشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید
زهرا آیت اللهی - رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده- با اشاره به جلساتی که در این شورا برای تصمیم گیری در خصوص حضور زنان در ورزشگاهها در حال برگزاری است، گفت: رویکردهای مثبتی نسبت به حضور زنان و خانوادهها در ورزشگاهها وجود دارد اما حضور زنان به عنوان تماشاگر با پیش شرط هایی برای مناسبسازی ورزشگاهها و فراهم کردن شرایط سالم و امن برای آنها همراه خواهد بود.
به گزارش ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در آخرین روزهای مهرماه به شرح زیر است:
پرونده حضور زنان در ورزشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید
خیابان مردم توسط مجلس از شهرداری تهران خریداری شده است
ابراز امیدواری شهردار تهران نسبت به بهبود کیفیت خودروهای داخلی
۵۳ قلم کمبود دارویی در کشور/داروخانههایی که نقدی میفروشند
آزار و اذیت زوری دختر۱۵ ساله توسط شوهرعمه
انتهای پیام
نظرات