«عبدالرضا مهدی بادی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برداشت محصول به از 700 هکتار از باغات شهرستان نطنز آغاز شده و پیشبینی میشود حدود 8000 تن به از این باغات برداشت شود.
وی افزود: امسال بهطور متوسط حدود ۱۰ الی ۱۲ تن به از هر هکتار برداشت خواهد شد که در مجموع بیش از 8000 تن از این محصول روانه بازار میشود که همین میزان برداشت نطنز را به یکی از قطبهای تولید به در منطقه تبدیل کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: علت افزایش میزان برداشت این محصول نسبت به سالهای قبل، کنترل سرمازدگی، گرمازدگی و آفت آتشک است. خوشبختانه این آفت با تعامل میان کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی مهار شده است که این موضوع سبب افزایش برداشت این محصول شده است.
وی تصریح کرد: نژاد محصولی که در شهرستان نطنز بهصورت عمدهتر از بقیه کشت میشود، از نژاد اصفهانی است که بهترین نژاد به است.
مهدی بادی خاطرنشان کرد: شهرستان نطنز با توجه به موقعیت جغرافیایی مطلوبی که دارد، انواع میوهها، صیفیجات و ... مانند به، انار، زعفران، گلابی و ... در آن به دست میآید.
انتهای پیام
نظرات