مسعود خلیلی در گفتوگو با ایسنا درباره رقابت های پرش با اسب قهرمانی کشور توضیح داد: این رقابت ها سالی یک بار و در دو راند برگزار میشود که در راند دوم زمان نیز برای سوارکاران محاسبه میشود.
وی افزود: ما سال به سال تعداد و ارتفاع موانع را افزایش میدهیم و ارتفاع موانع امسال یک متر و 50 سانتیمتر بود که به نظر من موانع دشواری بود.
او با بیان اینکه 50 سوارکار از 14 استان در این مسابقهها حضور داشتند، خاطرنشان کرد: این رقابتها طی سه روز برگزار شد. البته بین هر روز برگزاری، یک روز استراحت است. مجموع خطا برای سوارکاران محاسبه میشود و نفرات برتر بر اساس مجموع امتیاز و خطا که در سه روز به دست میآورند مشخص میشوند. در روز اول همه سوارکاران حاضر بودند و 20 ورزشکاری که بیشترین خطا را داشتند در همان روز اول حذف شدند و 30 سوارکار در دو روز باقی مانده با یکدیگر به رقابت پرداختند.
رییس فدراسیون سوارکاری با اشاره به حضور سوارکاران پرش با اسب ایران در بازیهای آسیایی جاکارتا اظهار کرد: بنا داریم ورزشکاران با اسبهای خودشان در این رقابتها حاضر باشند. کار دشواری است ولی قصدمان این است که این کار را انجام دهیم. طبق قانون هر کشور میتواند با 4 سوارکار و 5 اسب به مسابقه ها بیاید و ما هم 4 سوارکار را اعزام خواهیم کرد.
او در پاسخ به این سوال که آیا پرش با اسب ایران در آسیا حرفی برای گفتن دارد یا خیر، بیان کرد: ما در بازیهای داخل سالن آسیا در ترکمنستان توانستیم برای اولین بار یک مدال برنز انفرادی در پرش با اسب بدست بیاوریم. من احساس میکنم شرایط خوبی برای تیم ملی به وجود آمده و امیدوارم بتوانیم در جاکارتا هم نتایج خوبی بگیریم.
خلیلی درباره وضعیت سرمربیگری تیم ملی پرش با اسب هم گفت: وانپاسچن سرمربی بلژیکی در حال حاضر هدایت تیم ملی را بر عهده دارد. او پیش از این سالها سرمربی تیم ملی بلژیک و همین طور عربستان بوده و شاید بتوان گفت یکی از 10 مربی برتر دنیاست.
رییس فدراسیون سوارکاری در پاسخ به این سوال که آیا سوارکاران اعزامی به بازیهای آسیایی در حال حاضر مشخص شدهاند یا خیر، توضیح داد: ترکیب تیم اعزامی را وانپاسچن سرمربی تیم مشخص میکند. او در حال حاضر ایران است و اتفاقا در رقابتهای پرش با اسب قهرمانی کشور که روز جمعه برگزار شد حضور داشت و سوارکاران را زیر نظر گرفت. 20 سوارکار عضو تیم ملی هستند که زیر نظر وانپاسچن در حال تمرین هستند و او با توجه به معیارهایی که دارد سوارکار و اسب را میسنجد و بهترین نفرات را انتخاب میکند.
او در پایان درباره بحث های اخیر بین فدراسیون سوارکاری و سردار آزمون بر سر دوپینگ اسب سردار گفت: سردار قهرمان ملی و دوست عزیز ماست و ما مشکلی با سردار نداشتیم. آزمایشگاه معتبری دوپینگ اسب سردار را تاییدکرد که این البته ارتباطی به سردار آزمون که مالک اسب است پیدا نمی کند و مسئولیت دوپینگ بر عهده مربی اسب است. در حال حاضر هم سردار این موضوع را پذیرفته و مشکل خاصی نیست.
انتهای پیام
نظرات