به گزارش ایسنا دکتر آسیه الفت بخش امروز در نشست خبری کنگره سهگانه پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی که 26 تا 28 مهرماه در سالن همایشهای دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود، اظهار کرد: تغذیه سالم و تحرک بدنی مهمترین عوامل قابل کنترل برای کاهش ابتلا به این بیماری هستند.
وی افزود: عوامل ژنتیکی، سبک زندگی (زندگی صنعتی) تغییرات هورمونی و سن بالا در اولین بارداری، آلودگی محیطی، تغذیه ناسالم و کم بودن تحرکت بدنی مهمترین علل بروز بیماری تلقی میشوند.
الفت بخش با بیان اینکه سرطان پستان در صورت تشخیص به موقع درمان پذیر است، گفت: کنترل وزن در پیشگیری از سرطان پستان اهمیت بسیاری دارد، همچنین غربالگری و معاینات دورهای توسط پزشک بهترین روشهای تشخیص بهموقع سرطان پستان به شمار میآیند.
دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی و نهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان در ادامه با اشاره به محورهای این کنگره، اظهار کرد: اپیدمیولوژی، غربالگری و پیشگیری در سرطان، تصویربرداری و روشهای مداخلهای جراحی انکوپلاستی و بازسازی و رادیوتراپی ژنتیک و سرطان سینه توارثی، ایمونوتراپی و سلول درمانی در سرطان پاتولوژی و ایمونوهیستوشیمی، کیفیت زندگی، حفظ باروری، جنبههای اخلاقی در سرطان پستان و کاربردهای مهندسی پزشکی از جمله محورهای برگزاری این کنگره محسوب میشوند.
مدیرگروه پژوهشی بیماریهای پستان پژوهشکده معتمد افزود: 310 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که حدود 200 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر در این کنگره ارائه میشود.
به گفته وی، در کنار این کنگره کارگاههای آموزشی شامل جراحی، پیشگیری از سرطان، رادیولوژی و آنکولوژی نیز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات