• دوشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96071709237
  • خبرنگار : 71467

کانال‌های اصلی دلار را چند می‌فروشند؟

کانال‌های اصلی دلار را چند می‌فروشند؟

در نوسانات اخیر بازار ارز صرافی‌ بانک‌ها به عنوان کانال‌های اصلی توزیع ارز از سوی بانک مرکزی در بازار با روالی متفاوت عرضه را انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، از حدود یک ماه پیش نرخ دلار با شیبی تندتر رو به افزایش بود و از کانال ۳۷۰۰ عبور کرد تا اینکه روز گذشته (یکشنبه) مرز ۴۰۰۰ تومان را پشت سر گذاشت.

در جریان نوسان بازار ارز نرخ‌های متفاوتی را می‌توان در بازار از منابع مختلف دریافت کرد؛ از صرافی بانک‌ها گرفته تا دلالانی که کنار خیابان ارز می‌فرشند. صرافی بانک‌ها به عنوان کانال اصلی بانک مرکزی برای توزیع در بازار ارز بوده و قیمت‌گذاری هر روزه آنها و همچنین میزان عرضه‌ای که انجام می‌دهند خود بر بازار تاثیر ویژه‌ای خواهد داشت.

گرچه در روزهای عادی معمولا نرخ ارز در صرافی‌ بانک‌ها از ۱۱:۳۰ تا ۱۲ مشخص شده و متقاضیان می‌توانند ارز مورد نیاز را تهیه کنند، امروز روال به گونه‌ای بود که با وجود این که نرخ تمامی ارزها مشخص شد ولی جای نرخ دلار تا حدود ساعت ۱۴ خالی مانده بود و در نتیجه نامشخص بودن نرخ، از یکی دو ساعت قبل در مقابل صرافی بانک‌ها صف متقاضیان تشکیل شد.

اما در حدود ساعت ۱۴ نرخ اعلامی در بازار در صرافی‌ها برای خرید از متقاضیان ۳۹۹۵ تومان و برای فروش ۴۰۱۰ تومان اعلام شد که نشان دهنده عبور رسمی نرخ دلار در کانال‌های اصلی از ۴۰۰۰ تومان بود.

قبل از نرخ گذاری بانک مرکزی برای امروز در صرافی‌ بانک‌ها تقریبا عمده صرافی‌های دیگر نیز که باید بخشی از ارز مورد نیاز خود را از بانک‌ها تامین کنند، نرخی بر روی تابلوها نداشته و با نوسان قیمت مواجه بودند، اما در دست دلالان دلار تا ۴۰۵۰ تومان فروش می‌رفت و حتی جالب اینجا بود که از مردم می‌خواستند که دلار آنها را تا نرخی بیش از ۴۰۳۰ تومان خریداری کنند.

از حدود ساعت ۱۴ که قیمت دلار در صرافی بانک‌ها مشخص و حدود ۴۰۱۰ تومان اعلام شد، نرخ در بازار نیز مجدد دچار نوسان شده و حتی به بیش از ۴۰۶۰ تومان افزایش یافت. فعالان بازار عنوان می‌کنند نرخی که به عنوان پایه از سوی صرافی بانک‌ها به فروش می‌رود در هر حال خود موجب تاثیرگذاری در بازار شده و قیمت‌ها را می‌تواند افزایش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۷-۱۷ ۲۰:۵۲

کارمندان بدبخت شدند. کسی هست به داد ما برسد؟