حمید هنرجو در گفتوگو با ایسنا، افزود: بخش قابل توجهی از جوانان ملایر در سلوک علمی، فرهنگی و اجتماعی خود مدافع حریم دین و اخلاق هستند و قلم، قدم و تلاش آنها گویای این واقعیت است اما فقدان کار فرهنگی سالم و با پشتوانه فکری، شناسایی و جذب آنها را غیرممکن کرده است.
وی با اشاره به اینکه آگاهیرسانی و معرفتافزایی نقطه عطف فرهنگ ایثار و شهادت است، اظهار کرد: فضیلت آگاهسازی و آگاهیرسانی با بعثت پیامبراعظم(ص) اوج گرفت و در نهضت عاشورا تداوم یافت، اکنون این رسالت به فرزندان انقلاب اسلامی رسیده است.
این دارنده دکترین مهدویت و پژوهشگر فرهنگی اجتماعی با انتقاد از کمتوجهی به فرهنگ، یادآور شد: یکی از عوامل مغفول ماندن فرهنگ و مهجوریت چهرههای فرهنگی در جامعه، به حساس نبودن مسئولان مربوطه به این حوزه پراهمیت یا نبود شناخت کافی نسبت به فرهنگ برمیگردد.
حوزه فرهنگ نیازمند همدلی و اهتمام مسئولان
وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه برکت وجود و مجاهدت شهید حججیها و دیگر فرزندان سلحشور این مرز و بوم، حتما به نسلهای جدید هم خواهد رسید و از جانب مردم نگرانی وجود ندارد، گفت: آنچه بهانه و خوراک تبلیغاتی دشمنان میشود، غفلت یا کمکاری در بخشهای اقتصاد و فرهنگ ماست که از آن، توقع خدمترسانی میرود، در این زمینهها به همدلی و اهتمام چشمگیر نیازمندیم.
هنرجو با اشاره به اینکه خدمت به مردم ولایتمدار و شریف، تداوم راه شهداست، اظهار کرد: باید پرسشگری و مطالبه جوانان را در این زمینه به فال نیک بگیریم و فکر را با فکر پاسخ بدهیم. تصریح عالمانه رهبر انقلاب به اینکه "دانشجو باید تحلیل سیاسی داشته باشد" بیانگر اهمیت همین موضوع است.
وی با بیان اینکه انتساب شهیدان به جامعه به ویژه جامعه جوانان، اتفاقی مبارک است، ادامه داد: شهید، نماد مبارزه رودررو با ظلم، تعدی، نفاق و ارزش ستیزی بوده و نخستین قدم بزرگ هر شهید، خطرپذیری در این راه دشوار است.
این فعال رسانه و مدیر فرهنگی با اشاره به فرافکنیها و مغالطهگریهایی که در جهت مخدوشسازی فرهنگ ایثار و مقاومت صورت میگیرد، تصریح کرد: این سالها دیدهایم که هجمه به مدافعان حرم تا چه حدی است و نیت مهاجمان، تقابل با مکتب حیاتبخشی است که هویت، حریت، استقلال، آزادی و سایر مبانی ارزشی را در خود دارد.
انتهای پیام
نظرات