• یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 96071608258
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی:

یک معلول را می‌توان با آموزش مناسب، وارد بازار کار کرد

یک معلول را می‌توان با آموزش مناسب، وارد بازار کار کرد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: یک معلول نیز انسانی است که می‌تواند با آموزش مناسب وارد بازار کار شده و خدماتی شایسته را ارائه کند.

به گزارش ایسنا، افشین رحیمی در گردهمایی مدیران مراکز و کلینیک‌های توان‌بخشی معلولان مشهد که با هدف معرفی توانمندی‌های آموزشی مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای غرب مشهد (ویژه توانیابان) در این مرکز برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد این مرکز در واقع فصل جدیدی در خدمت به جامعه معلولان است که در راستای عدالت اجتماعی و ایجاد فرصت‌های برابر اجتماعی برای معلولان ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه «چه کار خیری بهتر از احیا کردن یک فرد است»، ایجاد مراکز ویژه معلولان را هم‌پایه احداث مدرسه و مسجد عنوان کرد و ادامه داد: یک معلول نیز انسانی است که می‌تواند با آموزش مناسب وارد بازار کار شده و خدماتی شایسته را ارائه نماید.

رحیمی ارائه آموزش‌های تخصصی به معلولان را نیازمند همکاری و تبادل تجربیات دستگاه‌های ذی‌ربط دانست و خاطرنشان کرد: در این صورت است که می‌توان بهترین شیوه‌ها را شناسایی و اجرا کرد تا شاهد نتیجه مطلوب و قابل قبول باشیم.

وی اضافه کرد: معلولیت محرومیت نیست، بنابراین می‌توان با آموزش، این قشر از جامعه را از کنج خانه‌ها بیرون آورد و وارد اجتماع و یا حتی وارد چرخه تولید و اشتغال کرد.

در ادامه این جلسه مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در سخنانی بر توانمندسازی معلولان تاکید کرد.

حمیدرضا پوریوسف ضمن اشاره به ایجاد و راه‌اندازی مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای ویژه معلولان در مشهد، از آن به‌عنوان ظرفیتی نام برد که بایستی به نحو صحیح و در راستای اهداف مورد نظر مورد استفاده واقع شود و عدم تحقق این مساله را حق شرعی دانست که بر زمین خواهد ماند.

وی ضمن اعلام آمادگی جهت هرگونه تعامل و همکاری با آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان، ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر اشتغال یکی از مسائل کلیدی کشور است، وظیفه داریم تا از پتانسیل موجود در مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای غرب مشهد (ویژه توانیابان) استفاده بهینه صورت گیرد.

مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای غرب مشهد (ویژه توانیابان) با هفت کارگاه در زمینه‌های فناوری اطلاعات، صنایع چوب، صنایع پوشاک، صنایع فرش، صنایع چرم، گوهرتراشی و هنرهای تزئینی از اسفندماه سال گذشته راه‌اندازی شده و به ارائه آموزش‌های مهارتی ویژه معلولان پرداخته است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha