• چهارشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403102618902
  • خبرنگار : 50619

رئیس سازمان بهزیستی کشور:

جهیزیه تمام مزدوجین معلول در نیشابور تأمین می‌شود

جهیزیه تمام مزدوجین معلول در نیشابور تأمین می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تا پایان سال جهیزیه تمام مزدوجین معلول را تأمین خواهیم کرد تا در سال آینده در صف جهیزیه قرار نگیرند.

سید جواد حسینی در جلسه شورای اداری نیشابور اظهار کرد: گرچه وظیفه‌ ما در سازمان بهزیستی تبدیل بد زیستی به بهزیستی است اما ظلمی که در این سال‌ها به سازمان و حتی انقلاب اسلامی می‌شود نادیده گرفتن خدمات است.

وی ضمن اشاره به خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: هر سال حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان از طریق سازمان بهزیستی به جامعه هدف و نیازمندان کمک‌رسانی می‌کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه امسال ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان فراهم شد که در خراسان‌رضوی بیش از ۱۰۰ درصد محقق شده است، افزود: هر چند در استان باید ۴۵۰۰ شغل برای مددجویان ایجاد می‌کردیم اما ۴۶۰۰ فرصت شغلی ایجاد شد البته این خدمات برای مردم نجیب ایران اسلامی بسیار ناچیز است.

وی اظهار کرد: گرچه تصور جامعه از سازمان بهزیستی فقط ارائه خدمات به افراد معلول است اما این فقط شامل یکی از ۱۷۰ خدمتی می‌شود که برای سازمان بهزیستی تعریف شده است.

حسینی خدمات مددکاری، شغلی، هنری، توان‌بخشی، روان‌شناختی، دارویی و تجهیزات درمانی را بخشی از اقدامات و وظایف سازمان بهزیستی دانست و افزود: ۸۰۰ مرکز خدمات ژنتیکی زیر نظر سازمان بهزیستی فعال است که خدمات ژنتیکی قبل از تولد را ارائه می‌دهند.

وی بیان کرد: ۵۷ میلیون نفر از جمعیت ایران غربالگری تنبلی چشم شدند البته این فقط غربالگری نبوده و مداخلات درمانی هم صورت گرفته است.

 رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: شیوع تنبلی چشم در دنیا بین ۳/۵ تا ۴ درصد اعلام شده اما در ایران به دلیل خدماتی که ارائه شده این رقم ۱/۵ درصد است.

حسینی در ادامه با اشاره به ناترازی نیروی انسانی در سازمان بهزیستی گفت: علیرغم اینکه ۸ میلیون نفر از جمعیت ایران که حدود ۱۱ درصد کل جمعیت می‌شود تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند اما تعداد کارمندان ما کمتر از یک درصد کل جمعیت است.

وی بیان کرد: هرچند این وضعیت ناترازی محسوب می‌شود اما با واگذاری خدمات به بخش غیردولتی توانسته‌ایم کمبود نیروی انسانی را جبران کنیم و امروز ۲۴ هزار مرکز در سایر کشور خدمات بهزیستی ارائه می‌دهند.

وی ایجاد مراکز بهزیستی محله را از مهم‌ترین برنامه‌های خود دانست و افزود: البته نباید بودجه سازمان را صرف ساخت و ساز این مراکز کنیم، می‌توان از مدارس، سراهای محله، مساجد، پایگاه‌های بسیج برای این طرح استفاده کرد.

حسینی تأکید کرد: موج سالمندی در ایران شکل گرفته و بدین منظور باید در مراکز «بهزیست محله» سبک زندگی سالمندی و مشاوره زندگی در دوره سالمندی را ارائه کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اورژانس اجتماعی مانند نیروی انتظامی واحدی است که در میدان عمل مداخله کرده و شخص را از میانه‌ بحران اجتماعی نجات می‌دهد. با توجه به اینکه شهرستان زبرخان در مسیر گردشگران و زائران قرار دارد اورژانس اجتماعی را در این شهرستان فعال خواهیم کرد.

حسینی گفت: تا پایان امسال تمام مزدوجین معلول در نیشابور را تأمین جهیزیه خواهیم کرد تا در سال آینده در صف جهیزیه قرار نگیرند؛ همچنین تمام مددجویانی که نیازمند اقلام پزشکی مثل سمعک هستند را در این شهرستان تا پایان سال پاسخ خواهیم داد.

وی در سفر به نیشابور ضمن بازدید از مرکز توان‌بخشی ۱۷ شهریور و دو مرکز نگهداری از سالمندان بازدید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha