به گزارش ایسنا، سرهنگ نجف حمیدزاده که در یک برنامه رادیویی سخن میگفت، در مورد معافیت تحصیلی افرادی که قصد ورود به دانشگاه دارند اظهار کرد: پس از اینکه نتایج اعلام شد، دانشجویانی که پذیرفته شدند باید با مراجعه به دانشگاهی که از آن پذیرش گرفتند، فرم درخواست معافیت تحصیلی را دریافت کنند و به نزدیکترین دفتر پلیس +10 یا دفاتر خدمات الکترونیک ناجا مراجعه کنند. در این دفاتر دوستان کاملا توجیه هستند و درخواست معافیت مشمولان را در سامانه ثبت میکنند و مجوز اولیه به صورت اتوماتیک صادر میشود و سپس میتوانند برای تکمیل ثبتنام به دانشگاه مراجعه کنند.
وی افزود: برای افرادی که شرایط لازم را داشته باشند در مدت کمتر از یک ماه معافیت تحصیلی صادر میشود و این معافیت تحصیلی تا موعد انقضا اعتبار دارد.
معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به مدت زمان معافیت برای هر یک از مقاطع تحصیلی گفت: دانشجویان توجه داشته باشند که فرصت اولیه معافیت تحصیلی مقاطع مختلف مشخص است و دانشجویان باید در این مدت تحصیل خود را به پایان برسانند. به عنوان مثال معافیت مقطع کاردانی حداکثر دو و نیم سال، کارشناسی ناپیوسته سه سال و ارشد ناپیوسته سه سال و کارشناسی پنج سال، دکترای پزشکی پیوسته 8 سال و دکترای تخصصی شش سال است و دانشجویان باید طوری برنامهریزی کنند که در این فرجه اولیه تحصیلات خود را به پایان برسانند.
وی در مورد اینکه در صورتی که دانشجویان در این مدت تحصیلات خود را به پایان نرسانند چه اتفاقی رخ خواهد داد اظهار کرد: اگر دانشجویان از این زمان به نحو احسن استفاده نکنند و به موقع فارغ التحصیل نشوند، یکسال سنوات ارفاغی خواهند داشت که در این مدت باید فارغالتحصیل شوند. در غیر این صورت وارد مهلت معرفی میشوند که در این شرایط برابر ماده 13 آییننامه اجرایی ادامه تحصیل آنها ممنوع خواهد بود. اگر دانشجویان در صرفت معرفی فارغالتحصیل نشوند وارد غیبت میشوند.
سرهنگ حمیدزاده در مورد بوروکراسی انجام فرایند معافیت تحصیلی و انجام هماهنگیهای بدون واسطه بین دانشگاهها و سازمان نظام وظیفه گفت: دنبال این مسئله هستیم و رایزنیهای اولیه را هم باوزارت علوم انجام دادهایم و در صورتی که مقدمات کار فراهم شود، این کارها از طریق سامانه به صورت مبادله الکترونیک انجام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات