• پنجشنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 96061609733
  • منبع : نمایندگی همدان

استاندار همدان:

ملایر و تویسرکان در صنعت مبل و منبت مکمل یکدیگر باشند

ملایر و تویسرکان در صنعت مبل و منبت مکمل یکدیگر باشند

ایسنا/همدان استاندار همدان با اشاره به اینکه ملایر و تویسرکان در صنعت مبل و منبت باید مکمل یکدیگر باشند، گفت: ملایر شایستگی معرفی در سطح ملی و حتی جهانی را دارد.

به گزارش ایسنا، ناصر نیک‌بخت در جشن مردمی «ملایر، شهر ملی مبل و منبت» با اشاره به اینکه دنیای امروز از مدرنیته و پسامدرنیته خسته شده و توجه خاصی به سنن به ویژه سنت‌های با ارزشی چون سنت‌ها و هنرهای ایرانی پیدا کرده است، اظهار کرد: همدان یکی از شاخص‌ترین استان‌هایی است که در صنایع دستی و گردشگری حرفی برای گفتن دارد و از 250 رشته صنایع دستی کشور، 150 رشته مختص استان همدان است.

وی با بیان اینکه بسیاری از این میراث و توانایی‌ها در گذشته به فراموشی سپرده شده بود، افزود: امروز در استان توانستیم 12 صنعت دستی و هنری استان که منسوخ شده بود را احیا کنیم و در شهرستان ملایر علاوه بر صنعت مبل و منبت، مرواریدبافی نیز باید تقویت و احیا شود.

نیک‌بخت با تأکید بر اینکه همدان با دارا بودن بزرگان، علما، هنرمندان و مردم شایسته سرآمد دیگر استان‌های کشور از نظر صنایع دستی و گردشگری است، عنوان کرد: توانستیم سفال لالجین را به ثبت جهانی و مبل و منبت ملایر را به ثبت ملی برسانیم و تویسرکان نیز به‌زودی نشان جغرافیایی مبل و منبت را دریافت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: با برگزاری این جشنواره ملایری‌ها می‌توانند استعداد استان و شهرستان را برای پذیرش گردشگران به مردم نشان دهند و بگویند استان همدان در واقع گنجی برای سرمایه‌گذاری است.

فرماندار ویژه ملایر نیز با اشاره به اینکه شهرستان ملایر، شهری شناخته شده در جغرافیا و تاریخ کشور است، اظهار کرد: این رخداد مهم که امیدواریم منشأ رخدادهای درونی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی فزآینده‌ای در آینده باشد، افق جدیدی برای شهرستان باز کرده است و با توجه به تبلیغات رسانه‌ای گسترده به این جایگاه خواهیم رسید.

عبدالعظیم رضایی افزود: ثبت ملی منبت ملایر در سال اقتصاد مقاومتی و در سالی که تولید و اشتغال سرفصل فعالیت‌های دولت است، اقدامی ماندگار و تاریخی برای شهرستان خواهد شد.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه‌های طراحی، دکوراسیون داخلی و اقلام زینتی در سطح شهرستان ملایر خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر مبل و منبت با چنین آموزش‌هایی می‌توانیم گامی موثر برای توسعه اشتغال برداریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز در جمع مردم ملایر با اشاره به اینکه ظرف یک‌سال لالجین به عنوان شهر جهانی سفال و ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت معرفی شد، گفت: موضوع ثبت شهرهای ملی و جهانی ابتکاری قابل ستایش در دولت تدبیر و امید بود که این افتخار نصیب استان همدان شد.

علی مالمیر همدان و اصفهان را دو استانی معرفی کرد که هم دارای شهر ملی و هم شهر ثبت جهانی هستند با این تفاوت که استان همدان این دو عنوان را به صورت متوالی و ظرف یک‌سال کسب کرده است.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha