شهرام آزادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه به غیر از چند قطعه ساز بزرگ که همگام با تکنولوژی روز صنعت قطعا سازی جهان حرکت کردند باقی قطغعه سازان از مشکل تکنولوژی پاینی و بهر وز نبود نماشینآلات تولید رنج میبرند
وی با بیان اینکه طبیعتا این قطعه سازان با این سطح کیفی نمی توانند در فرآیند داخلی سازی خودروها ی جدید مشارکت کنند، خاطر نشان کرد: بنابراین باید با مشارکت با قطعه سازان بینالمللی نسبت به انتقال فناوری روز به صنعت قطعه سازی اقدام شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: قطعه سازان داخلی برای ارتقای تکنولوژی و کیفیت قطعات تولیدی نیازمند سرمایهگذاری جدید به ویژه در حوزه ماشین آلات هستند که البته این شرکتها از منابع مالی لازم برای این کار برخوردار نیستند.
وی افزود: بنابراین باید یا از طریق مشارکت با قطعه سازان مطرح بینالمللی یا از طریق سیستم بانکی، منابع مالی لازم برای نوسازی خطوط تولید و ارتقای تکنولوژی قطعه سازان داخل تامین شود.
آزادی با بیان اینکه با سطح فعلی صنعت قطعه سازی از نظر مالی و فنی بعید است این شرکتها بتوانند کیفیت کار خود را ارتقا دهند، تصریح کرد: بنابراین بهتر است وزارت صنعت، معدن و تجارت در کنار مدیریت حضور خودرو سازان بینالمللی در ایران، برنامهای نیز برای سرمایهگذاری در شرکتهای قطعه سازی و ارتقای کیفیت تولیدات این صنعت تهیه و اجرا کند.
انتهای پیام
نظرات