به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این خشونتها شش روز پیش بعد از آنکه گزارش شد شبهنظامیان روهینجا حملاتی را علیه ایست بازرسیهای پلیس در منطقه انجام دادهاند بالا گرفته و همچنان نشانی از فرو کاستن نداشته و دستکم ۱۱۰ کشته برجای گذاشته است.
سازمان بین المللی مهاجرت امروز اعلام کرد ظرف شش روز اخیر حدود ۱۸۵۰۰ روهینجایی وارد بنگلادش شدهاند.
کریس لام، سخنگوی این سازمان گفت تا شب گذشته ۱۸۵۰۰ تن از مرز بنگلادش گذشتند اما آمار دقیق از کسانی که در آن طرف مرز هستند در دست نیست.
از آنجایی که اسامی افراد هنگام ورود ثبت نمیشود برآورد دقیق این تعداد بسیار مشکل است.
این خشونتها آوارگی هزاران تن را نیز از جمله بوداییهای راخین و اقلیت مسلمان روهینجا در پی داشته و هزاران تن از این آوارگان در نقطه صفر مرزی با بنگلادش تجمع کردهاند اما بنگلادش به آنها اجازه عبور از مرز را نمیدهد.
یک مقام محلی به خبرگزاری فرانسه گفت که امروز( چهارشنبه) اجساد دو زن و دو کودک روهینجا در خاک بنگلادش کشف شده است. این اجساد در کرانه یک رودخانه مشاهده شده چراکه تعداد زیادی از آوارگان تلاش میکنند با قایق و یا شنا کردن در یک رودخانه مرزی وارد بنگلادش شوند.
روند فرار روستاییان روهینجا از خانههایشان در استان راخین امروز نیز ادامه پیدا کرد.
یک روستایی روهینجا در شهر مائونگداو که نامش را فاش نکرد گفت: نیروهای امنیتی میانمار به منطقه آمده و خانهها را به آتش کشیدند.
او گفت: روستاییان همگی در حال فرار هستند چراکه اکنون ما دیگر جایی برای زندگی نداریم.
اعضای دیگر روهینجا که به بنگلادش رسیدهاند نیز روایتهای مشابهی را ارائه کردند.
صبح امروز شعلههای آتش از سمت رودخانه مای یو که از کانون درگیریها میگذرد، مشاهده شده است.
برخی شاهدان نیز به خبرگزاری فرانسه گفتند که تعدادی از مردان روهینجا درخواست شبهنظامیان را برای مسلح شدن پذیرفته و در روستاهایشان باقی ماندند تا در درگیریها شرکت کنند.
انتهای پیام
نظرات