به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به بیست و نهمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان در چین تایپه ، محمد رضا دهخدا گفت: برای کسب مدال های بیشتر و ایستادن در پله های بالاتر یونیورسیاد دانشجویان باید همه بخش های دانشگاهی، روی رشته های یونیورسیادی سرمایه گذاری کرده و این موضوع در اجرای المپیاد های ملی لحاظ شود.
عضو فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی (فیزو) یادآوری کرد: کاروان دانشجویان ایران اگر چه به ظاهر با سقوط یک پله ای در جدول رقابت ها مواجه است اما واقعیت این است که تمامی پیش بینی فدراسیون ورزش های دانشگاهی کشور تحقق یافته و تعداد مدال های چه به لحاظ کمی و چه کیفی رشد قابل توجهی داشته است .
کاروان ورزشی ایران که در یونیورسیاد 2015 با 84 ورزشکار دختر و پسر شرکت کرده بود با هفت مدال طلا ، دو نقره و 6 برنز در جایگاه نهم ایستاد این درحالی است که به دلایل عدیده کاروان ایران در بیست و نهمین دوره یونیورسیاد با 62 ورزشکار حضور یافت و با 8 طلا ، چهار نقره و 11 برنز در رده دهم جدول ایستاده است.
عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی اضافه کرد: کشور چین برعکس همیشه با یک دهم تعداد ورزشکاران خود در یونیورسیاد شرکت کرده است.
به گفته دهخدا، کشور چین به طور تقریبی اگر دو سال پیش با 600 ورزشکار شرکت کرده بود امسال با 60 ورزشکار در بیست و نهمین دوره یونیورسیاد در چین تایپه حضور داشت.
رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی خاطر نشان کرد: نکته قابل توجه اینکه ایران همیشه در رشته هایی مدال می گیرد که چین ها در آن رشته ها کمتر شرکت می کنند اما امسال کشورهایی در جدول جلوی ما هستند که بخاطر نیامدن چینی ها، در رشته هایی مدال گرفته اند که ایران در آن ها مدال آور بوده است .
وی ادامه داد: اگر مسائلی سیاسی که موجب عدم حضور همیشگی چین ها شد رخ نمی داد و چین در این رقابت ها همچون گذشته حضور جدی داشت مطمئن باشید وضعیت ما در جدول به گونه دیگری بود. در حقیقت با غیبت چین در بسیاری از رشته ها، مدالهای آنها بین کشورهای دیگر پخش شد وگرنه ایران جایگاه بهتری در جدول مدالها پیدا می کرد.
این عضو فیزو تصریح کرد: در هر صورت و با اینکه ما یک پله سقوط در جدول پایانی یونیورسیاد را شاهد هستیم اما واقعیت حکایت از رشد مدال های ما که به لحاظ کمی و چه کیفی دارد.
انتهای پیام
نظرات