• سه‌شنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96060703997
  • خبرنگار : 90089

پوربافرانی: رشد و توسعه اقتصادی موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

پوربافرانی: رشد و توسعه اقتصادی موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

نماینده مردم نایین در مجلس گفت: اعضای دولت دوازدهم باید فصل جدید خدمت خود را با شتاب فزاینده در رشد و توسعه همه جانبه آغاز کرده و با پرهیز از سیاست‌زدگی، پاسخ اعتماد نمایندگان را با حل مشکل بیکاری بدهند.

به گزارش ایسنا، عباسعلی پوربافرانی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستورش با گرامیداشت شهدای دفاع مقدس، گفت: مشکل  اساسی که ریشه در نابسامانی‌ها دارد، اقتصاد بیمار و رکود اقتصادی است و نسخه واقعی درمان، اقتصاد مقاومتی است. رشد و پیشرفت اقتصادی لازمه بقاء، شکوفایی، بالندگی، موجب حفظ سرمایه‌ها و جلوگیری از فرار مغزهاست.

به گفته این عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس رشد و توسعه اقتصادی منجر به  بهبود شرایط زندگی، تقویت بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی خواستار بازنگری در قوانین دست و پاگیر، نظارت دقیق و اجرای درست قوانین را زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت کشور دانست و از دولتمردان خواست تا به جای عاملیت اقتصادی، زمینه‌ساز توسعه باشد.

نماینده مردم نایین در مجلس ادامه داد: دولت باید راهکاری اتخاذ کند تا همه سرمایه‌های داخلی و بخش مورد نیاز سرمایه‌های خارجی، جذب شود. دخالت دولت در اقتصاد، رانت‌طلبی و رانت جویی را ایجاد می‌کند. خصوصی سازی از مهمترین محورهای کمک به رشد اقتصادی است البته اجرای اصل 44 قانون اساسی نباید به قیمت به حراج گذاشتن بیت‌المال تمام شود. سیاست‌های غلط و شتاب‌زده در حوزه اشتغال مزید بر علت است که به جای سرمایه‌گذاری به سرمایه گریزی دامن زده است. فرصت آزمون و خطا به پایان رسیده و باید تدبیری برای شرمندگی در برابر جوانانی که بعد از سال‌ها تحصیلات دانشگاهی می‌خواهند آینده‌ای را برای خود ترسیم کنند اما ماه‌ها و سال‌ها در انتظار شغل می‌مانند.

به گفته پوربافرانی، دلیل این وضعیت به خاطر عدم توان جذب سرمایه، عدم وجود راه‌کار مناسب برای انجام مقدمات اداری در بخش تولید، فقدان تسهیلات مناسب، نبود راهکار منطقی در پرداخت و عدم حمایت از تولید و صنعت است که به معضل بیکاری دامن زده است.

عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس متذکر شد: حمایت از تولید با حذف موانع بیمه‌ای و مالیاتی و با توجه به حقوق کارگر و کارفرما دست یافتنی است اما چرا نباید زمینه و بستر لازم به گونه‌ای فراهم شود که در نظام اسلامی به جای اینکه افراد سرمایه‌شان را به سمت تولید هدایت کنند به بانک‌ها سرازیر کرده و به امید اندک سود مطمئن با معضلات متعدد مواجه شوند؟ سیاست‌های غلط در حوزه بانکداری آن هم با نام «بانکداری اسلامی» شایسته نظام اسلامی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha