• سه‌شنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96060703819
  • خبرنگار : 71511

نقاشی: از رییس جمهور انتظار یک دولت اصلاح‌طلب را نداشته باشیم

نقاشی: از رییس جمهور انتظار یک دولت اصلاح‌طلب را نداشته باشیم

یک عضو حزب اتحاد ملت اظهار کردکه مقتضیات فعالیت‌های سیاسی و شرایط حقوقی کشور ما این اجازه را به رییس جمهور نمی‌دهد که دولتی اصلاح‌طلب داشته باشد.

حسین نقاشی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ در ارتباط با ضرورت توجه به مطالبات مردمی در هفته دولت  اظهار کرد: رییس جمهور  با یکسری شعارها و برنامه‌ها در سال 92 توانست رای مردم را کسب کند. فراموش نکنیم که بخش قابل ملاحظه‌ای از این شعارها باعث پیروزی ایشان در دوران انتخابات شد.

وی گفت: ذکر این نکته ضروری است،  رییس جمهور  با توجه به برنامه‌هایی که در سال 92 مطرح کرد و با توجه به پشتیبانی تشکیلاتی اصلاح‌طلبان توانست پیروزی انتخابات سال 92 و 96 را رقم بزند؛ اما نباید این تصور را داشته باشیم که رویکرد و سوگیری‌اش کاملا اصلاح‌طلبانه است.

نقاشی ادامه داد: ایشان هیچ وقت خودشان را اصلاح‌طلب نخواندند و همیشه در طول سه دهه گذشته رویکرد خاصی را دنبال کرده است هر چند که در سال 92 و 96 بخش قابل ملاحظه‌ای از برنامه‌هایش طبق جهت و اندیشه اصلاح‌طلبان بوده و به همین دلیل هم اصلاح‌طلبان از آنها حمایت کردند.

وی سپس خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که دولت روحانی دولت اصلاح‌طلبان نیست. نوع تحلیل‌ها و واکنش‌ها نسبت به پیروزی آقای روحانی در دو دوره گذشته ریاست‌جمهوری جامعه و حتی فعالین سیاسی را دچار این بینش کرده که حالا که آقای روحانی پیروز شده است باید دولتی اصلاح‌طلب داشته باشد.

وی افزود: هم مقتضیات فعالیت‌های سیاسی و هم شرایط حقوقی کشور ما این اجازه را به رییس جمهور نمی‌دهد که دولتی اصلاح‌طلب داشته باشد. اصلاح‌طلبان بخشی از مطالبات خود را در آیینه شعارها و برنامه‌های آقای روحانی گنجاندند یعنی هم آقای روحانی به سمت اصلاح‌طلبان حرکت کردند و هم اصلاح‌طلبان برنامه‌های خود را به ایشان عرضه کردند.

این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: مهم است که هم در حال حاضر و هم در آینده سیاسی ایران دولت آقای روحانی را دولت اصلاح‌طلبان ندانند؛ چرا که می‌دانیم این دولت، دولت اصلاح‌طلب نیست اما بخش‌هایی از شعارهای آنها را به عنوان وعده به مردم ارائه داده است و موظف است که به آنها پاسخ دهد.

نقاشی همچنین با بیان اینکه این نکته را باید در نظر داشت که اکثریت مجلس دهم و بخشی از فراکسیون امید برآمده از نیروهای سابقه‌دار اصلاح‌طلبان نیستند،گفت: نمی‌شود از آنها توقعات بیش از اندازه داشت. به هر حال بخشی از این نیروها افرادی هستند که فعالیت حرفه‌ای سیاسی خود را بعضا از همین کاندیداتوری در مجلس و در همین دو سال اخیر که در مجلس هستند آغاز می‌کنند و طبیعتا نمی‌شود از آنها توقع فعالیت‌هایی در راستای جریان اصلاحات را داشت.

نقاشی خاطرنشان کرد: این موضوع باعث می‌شود که آنها در بسیاری از مواقع موضع‌گیری شفاف و روشنی نسبت به مطالبات جامعه و جریان اصلاحات نداشته باشند. در انتخابات مجلس برای اصلاح‌طلبان مهم بود که مجلس را هر چه بیشتر از نیروهای تندرو خالی کنند و به نتیجه هم رسیدند. ما در مجلس دهم از نیروهای تندرو که منافع خود را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند خبری نمی‌بینیم.

وی ادامه داد: استراتژی اصلاح‌طلبان این بود که نگاه‌ تندروها در مجلس کمتر شود بنابراین باز هم در این مجلس باید رویکرد حداقلی را در نظر داشت و چنین وانمود نکرد که این مجلس مجلسی است که نمودار پیروزی حداکثری با حضور نیروهای اصلاح‌طلبان است. از این جهت بر این نکته تاکید دارم که متاسفانه برخی از تبلیغات سیاسی که در فضای رسانه‌ای کشور شد طوری وانمود کرد که پیروزی لیست امید در تهران و برخی از شهرها پیروزی حداکثری اصلاح‌طلبان است. این ایده را در جامعه رواج داد که مجلسی صددرصد اصلاح‌طلب ایجاد شده است.

نقاشی گفت: واقعا اینطور نیست و بسیاری از نیروهایی که در مجلس فعلی وجود دارند کارآمدی و توانایی که مجالس گذشته اصلاح‌طلبان داشتند را ندارند. نباید با حداکثری کردن مطالبات مردم به طلب و خواسته مردم بی‌تفاوتی کرد. در انتخابات شوراها هم پیروزی خوبی به دست آمد و تعداد قابل ملاحظه‌ای از نیروهای اصلاح‌طلب در کلان شهرها و شهرهای مهم فاتح رقابت در شوراها بودند. این نزدیکی نسبی میان دولت و مجلس می‌تواند راهگشای مشکلاتی باشد که در کشور ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: این هماهنگی و نزدیکی می‌تواند راهگشای جریان توسعه یافتگی در کشور باشد و از خلال آن شاهد هماهنگی نسبی که میان این سه نهاد وجود دارد و توسعه هر چه بیشتر کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha