به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از چین تایپه، مجتبی صدیقی درباره ارزیابی اش از عملکرد کاروان ایران در مسابقات دانشجویان جهان گفت: خوشحالم که کاروان ما در این دوره هم توانست با سربلندی کارش را به خط پایان نزدیک کند. امیدوارم امروز هم این شرایط ادامه یابد. قبلا هم گفته بودیم کاروان ما در دوره قبل هم به موفقیت خوبی رسید و رتبه نهم را کسب کرد. امیدواریم امسال هم در همین سطح کارمان را به اتمام برسانیم.
وی افزود: این دوره در چهار رشته جدید شرکت کردیم که کسب تجربه بود. این نشان داد که می توانیم در عرصه های جدید مثل تیراندازی با کمان، ووشو، شمشیربازی و بدمینتون موفق باشیم. در این چارچوب حضور دختران دانشجو هم ویژگی خوب دیگر بود. 30 درصد کاروان ایران را دختران تشکیل دادند و آنها هم متناسب با شرایط خوب درخشیدند.
معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: ما هم در عرصه ورزش همگانی و ملی کار می کنیم و هم در عرصه های بین المللی حضور داریم. این باعث می شود دانشجویان حضور در عرصه های جهانی را هم تجربه کنند و پرچم ایران را به اهتزاز در آورند. امیدوارم این برنامه ریزی ادامه یابد و با کاروانهای بزرگتری در عرصه های جهانی حاضر شویم.
صدیقی با بیان اینکه با برنامه ریزی های دوستان در فدراسیون ورزش های دانشگاهی و بضاعت محدودی که از نظر تعداد شرکت کننده داشتیم، نتایج خوبی به دست آوردیم، خاطرنشان کرد: امسال در هشت رشته در مسابقات شرکت کردیم. کشورهایی بودند که با چند صد نفر شرکت کرده بودند. اینکه بچه ها با این محدودیت شرکت کردند و نشان دادند ورزش دانشگاهی هم حرفی برای گفتن دارد، جای شکر دارد. ما در خیلی از رشته ها چهره های ملی و بین المللی نداشتیم و یونیورسیاد برای آنها فرصتی برای کسب تجربه بین المللی بود. ما در ورزش های جمعی توفیق زیادی در یونیورسیاد نداشتیم ولی امسال والیبال خیلی خوب درخشید و امیدواریم به قهرمانی هم برسد.
وی از همدلی و همزبانی اعضای کاروان ایران به عنوان یکی از عوامل اصلی موفقیت ایران یاد کرد و گفت: در مجموع کاروان بی حاشیه ای داشتیم. امیدوارم با برنامه ریزی های بهتر و تلاش بیشتر از این هم بهتر ظاهر شویم. در این دو دوره اخیر کارنامه خوبی را از خود بر جای گذاشتیم. البته ما در کنار یونیورسیاد، در عرصه های دیگر بین المللی حضورهای تخصصی و تک رشته ای مثل فوتسال، کشتی و شطرنج هم داریم. اینها به عنوان بخشی از ورزش دانشجویی باید جایگاه خودش را داشته باشد.
صدیقی یادآور شد: همچنین به ورزش همگانی و رقابتهای ملی هم توجه داریم. امسال برای اولین بار المپیاد همگانی را برگزار کردیم و دانشگاه ها هم حضور خوبی داشتند. همدلی خوبی هم بین بخش های مختلف آموزش عالی وجود داشت. اینها همه اعضای فدراسیون ورزش های دانشگاهی هستند و باید حضورشان هم اینجا مشترک باشد.
مجتبی صدیقی: در یونیورسیاد نشان دادیم ورزش دانشجویی حرف برای گفتن دارد
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان دانشجویان عملکرد کاروان ایران در بیست و نهمین دوره بازیهای دانشجویان جهان را رضایت بخش دانست.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات