به گزارش سرویس بازار ایسنا، کیان معتمدی مدیرعامل شرکت ایرانی برگزارکننده این نمایشگاه در نشست خبری به همین مناسب گفت: ایران به عنوان قطب منطقهای تجارت و مبادلات مالی و تجاری در خاورمیانه شناخته شده و بسیاری از شرکتهای بزرگ دفاتر منطقهای و قارهای خود را در تهران تاسیس کردهاند.
وی با بیان اینکه هماکنون ۴۹ درصد واردات ایران از کشور چین انجام میشود، افزود: این نمایشگاه فرصتی برای شرکتها و کارآفرینان چینی فراهم میکند تا با همتایان ایرانی خود دیدار کرده و در خصوص توسعه روابط تجاری و بازرگانی و تولیدی تبادل نظر کنند.
معتمدی با اشاره به سفر ژی ژین پینگ رییسجمهور چین به ایران و توافق روسای جمهور ایران و چین برای افزایش سطح مبادلات تجاری دو کشور به ۶۰۰ میلیارد دلار، بیان کرد: اداره گمرک چین اخیرا طی گزارشی اعلام کرد در نیمه نخست سال ۲۰۱۷ میلادی حجم مبادلات تجاری ایران و چین ۳۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است. بر این اساس ما تلاش میکنیم با برگزاری نمایشگاههایی از این دست، در راستای تصمیمات و برنامههای دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری و فرهنگی گام برداریم.
در ادامه «میشل میریک» مدیر رویدادهای بینالمللی MIE، بیان کرد: در این نمایشگاه ۲۰۰ شرکت و سرمایهگذار تراز اول چینی محصولات و دستاوردهای خود را در حوزههای متنوعی از صنعت از جمله مواد و ماشینآلات ساخت و تولید پیشرفته، وسائل الکترونیک خانگی، پوشاک و نساجی، طراحی داخلی، مهندسی شیمی، قطعات خودرو، انرژی و روشنایی، وسائل الکترونیک هوشمند، صنعت چاپ، صنعت بستهبندی، صنعت پلاستیک و محصولات حوزه بهداشت و درمان در معرض بازدیدکنندگان قرار میدهد.
وی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۶ رییسجمهور چین برنامههای خود را برای احیای جاده ابریشم اعلام کرد، افزود: ایران به عنوان یکی از محوریترین کشورهای جاده ابریشم، در این برنامهها اهمیت ویژهای دارد و مناسبات ایران و چین که همیشه از شکوفایی برخوردار بوده از سال ۲۰۰۹ تاکنون رشد بیشتری پیدا کرده است.
شان ژیائو ، قائممقام MIE نیز در این نشست درباره اهداف حضور شرکتهای قطعهساز چینی در این نمایشگاه گفت: چند شرکت برتر قطعهساز چینی در این نمایشگاه با آخرین دستاوردهای فنی و تکنولوژی خود حضور دارند تا با طرفهای ایرانی در زمینههای مختلف همکاری کنند.
وی با اظهار امیدواری نسبت به تغییر نگاه و رویکرد برخی شرکتها و فعالان اقتصادی ایران به چین، افزود: برخی دیدگاهها در مورد کیفیت نازل قطعات صنعتی و محصولات چینی در ایران وجود دارد که دیدگاههای واقعبینانهای نیست و ما در این نمایشگاه تلاش میکنیم با عرضه محصولات با کیفیت و نشان دادن توانمندیها و فناوریهای برتر چینی این دیدگاهها را تغییر دهیم.
وی تصریحکرد: چین به دنبال مناسبات برد-برد با شرکتهای ایرانی است و امیدواریم فعالان اقتصادی ایران و چین از فرصت ایجاد شده در این نمایشگاه برای تبادل تجربیات در جلسات B۲B و عقد قراردادهای مشارکت و سرمایهگذاریهای مشترک استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات