• پنجشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96060201060
  • خبرنگار : 71567

مدارس فارسی‌زبان در خارج از مرزهای کشور ساخته می‌شود

مدارس فارسی‌زبان در خارج از مرزهای کشور ساخته می‌شود

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور از احداث مدارس فارسی‌زبان در خارج از مرزهای کشور خبر داد و گفت: این مدارس برای ایرانیان مقیم کشورهای خارجی به منظور ارائه آموزش‌های متناسب با فرهنگ ایرانی تأسیس می‌شوند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حافظی در همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبه‌های تک رقمی کنکور سراسری 96 که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های جامعه خیرین مدرسه ساز در بیش از دو دهه گذشته، تاکید کرد: فعالیت این جامعه در 21 سال گذشته افتخارات بزرگی را برای کشور به دست آورده است؛ این در حالیست که خیرین مدرسه ساز با تعداد محدودی عضو، کار خود را آغاز کرد؛ اما امروز خوشبختانه 650 هزار نفر در داخل کشور و هزار نفر در سراسر جهان به این موج در حال گسترش پیوسته‌اند. 

وی در ادامه برنامه آتی جامعه خیرین مدرسه ساز را احداث مدارس در خارج از مرزهای کشور عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه تعداد قابل توجهی از فرزاندان ایران در دیگر کشورها در مدارسی که گاه آموزه‌هایی غیرواقعی در مورد ایران به آن‌ها القاء می‌کنند، در حال تحصیل هستند و در این شرایط به تدریج ریشه‌های خود را به فراموشی می‌سپارند، به همین دلیل خیرین مدرسه ساز در تلاش هستند با احداث مدارس ایرانی، محیطی برای تدریس فرزندانمان در خارج از کشور فراهم کنند.

حافظی خاطرنشان کرد: با همین هدف نمایندگان خیرین مدرسه ساز سفری به کشور کانادا و در ادامه آلمان خواهند داشت تا موضوع احداث واحدهای آموزشی را در شهرهای این دو کشور پیگیری کنند.

در ادامه کاظم قلم چی، خیر و مدرسه ساز تاکید کرد: یکی از مهمترین دلایل موفقیت نخبگان و برگزیدگان کنکور  به جز هوش آن‌ها، حمایت بی دریغ خانواده‌ها است، یعنی ایجاد محیطی غنی که رشد و بالندگی این دانش‌آموزان را فراهم کرده است.

وی موفقیت رتبه‌های برتر در کنکور را دستاورد پیوستگی توصیف کرد و افزود: همین استمرار در کانون باعث شده به عنوان مثال در رشته تجربی 45 رتبه زیر 10 در گروه‌های مختلف توسط دانش‌آموزان کسب شود، ضمن این‌که در رشته ریاضی هم این تعداد به 39 نفر می‌رسد.

مهاجرت معکوس نخبگان به کشور

این خیر مدرسه‌ساز همچنین از معکوس شدن مهاجرت مغزها در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: در کنار نخبه‌هایی که از ایران مهاجرت می‌کنند، دانش‌آموختگانی هستند که به کشور باز می‌گردند و به تحصیل و اشتغال و تدریس در ایران مشغول می‌شوند.

وی افزود: با توسعه استارتاپ‌ها به نظر می‌رسد بسیاری از نخبگان به کشور بازگشته‌اند.

قلم چی همچنین تاکید کرد: این تنها تاثیر استارتاپ‌ها بر جامعه نخبه ایرانی نیست، این تغییر باعث شده علاقه‌مندی و انتخاب کنکوری‌ها برای رشته تحصیلی تغییر کند به عنوان مثال سال‌ها بود که رشته‌هایی مانند برق و الکترونیک انتخاب اول برترین‌های رشته ریاضی فیزیک بود؛ اما در یکی دو سال اخیر رشته مهندسی کامپیوتر هم به اولویت‌های برتر بسیاری از آن‌ها تبدیل شده است. یعنی با توجه به رونق کسب و کار استارتاپ‌ها مسیر حرکت بسیاری از دارندگان رتبه‌های بالای کنکور هم تغییر کرده است.

به گزارش ایسنا، در این همایش که با حضور نخبگان و خانواده‌های آن‌ها، اساتید، مسئولان آموزشی و در دانشگاه‌ها، چهره‌های ماندگار علمی، خیرین مدرسه ساز، مسئولان کتابخانه‌ها و اصحاب رسانه برگزار شد، از 130 رتبه تک رقمی و برتر کنکور سراسری 96، همچنین از رتبه‌های زیر 10 ایثارگران به همراه اولیاء آن‌ها با اهدای جوایز قدردانی شد.

همچنین 17 دانش‌آموز نابینا و کم بینا و دارای معلولیت‌های جسمی حرکتی در این جمع حضور داشتند. این دانش‌آموزان با دانش‌آموزان منطقه 3 رقابت کردند و موفق شدند تا رتبه‌های زیر هزار را کسب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha