«هاشم ولی پورمطلق» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: حدوداً یک تن زعفران از این مقدار سطح زیر کشت برداشت میشود.
وی با بیان اینکه متوسط عملکرد زعفران شهرستان 3.7 کیلو در هر هکتار است که عملکرد مناسبی است، افزود: البته برای افزایش عملکرد زعفران، استفاده از کود ورمی کمپوست در ابتدای فصل گلدهی و محلولپاشی با کودهای ریز مغذی در ماههای اسفند و فروردین نقش عمدهای دارد که در این خصوص اطلاعرسانیهای لازم و توصیههای کاربردی توسط اعضاء شبکه مراقبت انجام میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی تصریح کرد: از مهمترین عوامل کاهش عملکرد زعفران در شهرستان درمیان، خسارت جوندگانی مانند موش کور است که هر سال طرحی عمومی با همکاری بسیج سازندگی در زعفرانکاریهای این شهرستان انجام میشود.
ولیپورمطلق یادآورشد: البته در خصوص کاشت زعفران نکته بسیار مهمی که همه کشاورزان باید مورد توجه قرار دهند این است که پیش از اقدام به خرید پیاز زعفران و انتقال آن برای کاشت در مزارع، مجوزهای مربوطه را از جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی اخذ کنند.
انتهای پیام
نظرات