ابوالقاسم کوره چینی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اگر قیمت محصولات بر روی آنها درج شود بهتر است، هرچند که کارخانهها و تولیدکنندگان نیز حاشیه سود بسیار بالایی داشتند.
وی افزود: قیمتگذاری محصولات در اختیار انجمنهای صنفی است که اعضای این انجمنها خود تولیدگنندگان و صاحبان کارخانهها هستند و قیمتی که انجمنهای صنفی بر روی محصولات میزنند، با حاشیه سود بالایی است.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان تصریح کرد: قانون سود تولیدکننده را 17درصد تعیین کرده است اما آنچه در بازار شاهد آن هستیم با قانون متفاوت است و تولیدکنندگان سودی بسیار بالاتر از 17درصد را برای خود در نظر میگیرند.
کوره چینی عنوان کرد: به دلیل اینکه کارخانهها حاشیه سودی بالایی را برای کالای خود در نظر میگیرند، قیمت محصولات در بازار ارزانتر از نرخ نوشته شده بر روی محصول است و علت این مساله نیز آن است که اختیار قیمتگذاری به انجمنهای صنفی واگذار شد.
وی ادامه داد: گفته شده طرح حذف برچسب قیمت تولیدکننده از روی کالا به منظور ایجاد رقابت برای فروش محصولات و کاهش قیمت آنها است اما در این زمینه زوایای کار برای قیمتگذاری و نظارت مشخص نیست.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان خاطرنشان کرد: طرح حذف برچسب قیمت، هنوز دارای ابهاماتی است که خرده فروش بر چه اساسی بر روی کالا قیمتگذاری کند. تصمیم گرفته شده برای حذف برچسب قیمت شاید در مراحل اولیه اجرا، بازار را با توجه به اوضاع بازرسیها سردرگم کند.
انتهای پیام
نظرات