به گزارش ایسنا، حسن موسوی چلک در همایش سلامت اجتماعی در یاسوج، افزود: هدف سلامت اجتماعی اینست که کیفیت زندگی در تعامل با دیگران افزایش پیدا کند که باید از تمام ظرفیتها در این زمینه استفاده شود.
وی ابراز امیدواری کرد: مسئولان مربوطه در بودجه کشور، سرفصلی را به سلامت اجتماعی اختصاص دهند.
وی اضافه کرد: ما حق نداریم موضوعات آسیبهای اجتماعی را در گیر مسایل سیاسی کنیم و باید آن را از مسایل سیاسی جدا نماییم.
وی با بیان اینکه طبق آمار وزارت بهداشت ۲۳ درصد از مردم کشور حداقل یک نوع اختلال روانی دارند، افزود: سلامت روانی و اجتماعی در کشور مهم قلمداد نمیشود و باید به این مسائل بیش از پیش توجه شود.
وی اضافه کرد: خشونت خانگی یک آسیب مهمی است که باید آگاهی بخشی و اقدامات لازم برای کاهش آن انجام شود. کودک آزاری نیز یکی از این موارد است که نشان می دهد باید بر روی آن توجه داشته باشیم .
موسوی چلک با بیان اینکه در گذشته آسیب های اجتماعی را آنقدر سیاسی کرده بوده ایم و اجازه صحبت کردن در مورد آنها را به کسی نمی دادیم که هم اکنون با این وضع مواجه شده ایم، تصریح کرد: ۱۵ میلیون پرونده قضایی در کشور وجود دارد و این در حالی است که کشوری با یک میلیارد جمعیت تنها یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده قضایی دارد .
مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به همبستگی و انسجام در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ، عنوان کرد: مقام معظم رهبری به اهمیت حوزه آسیب های اجتماعی و لزوم مقابله با آن تاکید کرده اند و جلسات مهمی نیز در این راستا برگزار شده است .
موسوی چلک نقش آموزش و پرورش در حوزه آسیب های اجتماعی را مهم عنوان و اضافه کرد: اگر نیروی انسانی سالم نداشته باشیم، سلامت اجتماعی امکان پذیر نیست.
وی به موضوع اعتیاد نیز اشاره کرد و گفت: طبق آمارهای ارائه شده در سالهای اخیر چهار میلیون و ۴۰۰هزار معتاد در کشور وجود دارد که از این تعداد دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دائمی و بقیه تفننی هستند ضمن اینکه امروزه آمار اعتیاد زنان افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات