• شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۲۱:۵۰
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 96051408589
  • خبرنگار : 71506

عملکرد تحسین برانگیز شاگردان باوفا در فنلاند

2 طلای ایران در ۴ وزن نخست کشتی فرنگی جوانان جهان

2 طلای ایران در ۴ وزن نخست کشتی فرنگی جوانان جهان

پویا دادمرز و کرامت عبدولی مدال طلای رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان در فنلاند را از آن خود کردند.

به گزارش ایسنا، در پایان مسابقات چهار وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی جوانان در تامپره فنلاند، پویا دادمرز در وزن ۵۰ کیلوگرم و کرامت عبدولی در وزن ۶۰ کیلوگرم صاحب گردن‌آویز طلا شدند.
در رقابت‌های روز نخست و در وزن 50 کیلوگرم پویا دادمرز پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه 5 بر صفر هایفنگ ژانگ از چین را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد مقابل ذوالفقار علی‌اف از جمهوری آذربایجان را با نتیجه 6 بر 2 مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل الهام بهرام‌اف از ازبکستان با نتیجه 7 بر 5 به پیروزی رسید و به دیدار فینال راه یافت. دادمرز در دیدار فینال با نتیجه 6 بر صفر کوین جردن سویرادو از آمریکا را مغلوب کرد و صاحب مدال طلا شد.

در وزن 60 کیلوگرم کرامت عبدولی در دور اول با نتیجه 5 بر یک آندرج گینز از آلمان را شکست داد. وی در دور دوم حسن محمد از مصر را با نتیجه 6 بر 2 مغلوب کرد. عبدولی در دور سوم مقابل تالا تالا از چین با نتیجه 9 بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مانیش از هند را با نتیجه 3 بر یک مغلوب کرد و راهی دیدار فینال شد. عبدولی در دیدار فینال مقابل الکساندر هروشین از اوکراین با نتیجه 7 بر 5 به پیروزی رسید و عنوان قهرمانی و مدال طلای این وزن را از آن خود کرد.

در وزن 74 کیلوگرم محمد شربی نیازی در دور نخست با نتیجه 8 بر صفر هاریوکا اوگا از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 6 بر 4 آرمن باقداساریان از ارمنستان را مغلوب کرد. شربی نیازی در دور سوم مقابل آکژول محموداف از قرقیزستان با نتیجه 2 بر 2 شکست خورد و با توجه به حضورر این کشتی‌گیر در دیدار فینال وی به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه 14 بر 4 مقابل ساجان از هند شکست خورد و هفتم شد.

در وزن 96 کیلوگرم امیرمحمد نوروزی در دور اول با نتیجه 3 بر یک مقابل آندرج داداک از چک به پیروزی رسید اما در دور دوم با نتیجه 3 بر صفر مغلوب آرتور سارگسیان از روسیه شد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، نوروزی به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه ابتدا ساگار از هند را با نتیجه 6 بر 2 شکست داد اما در مرحله بعد مقابل آروی مارتین ساوولاینن از فنلاند با نتیجه 3 بر یک شکست خورد و هشتم شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۰:۵۶

نظرآباد